Zrychlené dialogy u Mafie a u Hledá se Nemo

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
blb
Začátečník
Začátečník

Zrychlené dialogy u Mafie a u Hledá se Nemo

Příspěvek od blb »

Nainstaloval jsem si hru "Hledá se Nemo cz" ale rybicky mluví strasne rychle (asi tak o 200%, fakt jim je rozumet jen trosku). Myslel jsem si ze je to proste nejaka chyba ve hre ale dneska jsem si po delsi dobe nainstaloval "Mafii" a kdyz chci napr. prejet nejakeho chodce tak mluvi taky zrychlene ale Vasut i Rychlej mluvej normalne. Muze to byt integrovanou zvukovkou? Zkoušel jsem to ve WinME i WinXP Prof SP1. Ostatní hry mi jdou v pohode. Díky
HP 2540p + Samsung 2033SN
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

myslim, ze podobny problem je tu s nejakou jinou hrou, tak se zkus podivat v jinych prispevcich...
Naposledy upravil(a) Zbyna dne stř 31. srp 2005, 10:20, celkem upraveno 1 x.
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Zrychlené dialogy u Mafie a u Hledá se Nemo

Příspěvek od karf »

blb píše:Nainstaloval jsem si hru "Hledá se Nemo cz" ale rybicky mluví strasne rychle (asi tak o 200%, fakt jim je rozumet jen trosku). Myslel jsem si ze je to proste nejaka chyba ve hre ale dneska jsem si po delsi dobe nainstaloval "Mafii" a kdyz chci napr. prejet nejakeho chodce tak mluvi taky zrychlene ale Vasut i Rychlej mluvej normalne. Muze to byt integrovanou zvukovkou? Zkoušel jsem to ve WinME i WinXP Prof SP1. Ostatní hry mi jdou v pohode. Díky
Je to integrovanou zvukovkou nebo přinejmenším zvukovkou. Já s tím na Live!ce problémy neměl. Kámoš měl s Mafií stejný problém a SoundMAX zvukový kodek to vyřešil :-D
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Alois
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Zrychlené dialogy u Mafie a u Hledá se Nemo

Příspěvek od Alois »

blb píše:Nainstaloval jsem si hru "Hledá se Nemo cz" ale rybicky mluví strasne rychle (asi tak o 200%, fakt jim je rozumet jen trosku). Myslel jsem si ze je to proste nejaka chyba ve hre ale dneska jsem si po delsi dobe nainstaloval "Mafii" a kdyz chci napr. prejet nejakeho chodce tak mluvi taky zrychlene ale Vasut i Rychlej mluvej normalne. Muze to byt integrovanou zvukovkou? Zkoušel jsem to ve WinME i WinXP Prof SP1. Ostatní hry mi jdou v pohode. Díky
Mel jsme stejnej problem, neresil jsem ho, ale na msi s kt133 mi to nedelalo...
AMD Barton 2500+ (1,4V)@210*10,5 (1,65 V), Zalman 7000 Cu, ABIT AN7, A-Data SDRAM DDR 2x256MB 400MHz, Hercules AIW RADEON 9800se-->9800Pro, TechniSat SkyStar2 PCI REV 2.6 PVR, HDD IBM 180GXP - 120GB 8MB, Hercules Digifire 7.1, DVD -RW LITE-ON 1693S, DVD TOSHIBA SDM1802 52x,Case: 3R System Air Black, PSU LEVICOM 500Watt, FSC P19-2, Logitech MX518, Genius SW-5.1 Home Theater, OS: WIN XP Professional EN SP2. UPS:APC CyberFort 500VA, router SMC Barricade 7004VBR V2
blb
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od blb »

Nainstaloval jsem patch 1.2 na Mafii a zvuk uz je v pohode.
HP 2540p + Samsung 2033SN
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

S podobnym problemem jsem se setkal na pretaktovanym nForcu - po navratu na default hodnoty byl zvuk zase v poradku....
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

MaxSpawn
Nováček
Nováček

Příspěvek od MaxSpawn »

Ahoj já jsem hru odinstaloval a nainstaloval znovu a jde to ale u kámoše pomohl až ten patch.
MaxSpawn
alea206
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od alea206 »

já sem měl něco podobnýho u Vice City a pohly tomu nový nový zvukový (myslim že AC3) kodeky, sice nevim jak, ale pomohly.
ASUS P4C800; P4 Nortwood 2,8@3,3; 4x512MB RAM Kingmax SuperRAM DDR433 (192MHz) 2-3-3-5;Palit X1950GT 512MB GPU 500@600; RAM 1200@1400 ; LC 6550 V2.0 550W; CD-RW; DVD-ROM, DVD-RW, 200GB SATA, 40GB ATA,
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

S Mafiíí jsem měl stejný problém na dvou počítačích....sice mi to nijak moc nevadilo, ale řešily to ovladače zvukovky...
Mastero
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mastero »

K vyřešení problému stačí (dočasně) snížit hardwarovou akceleraci ve vlastnostech zvuku.
\( ^_^)Λ(^_^ )/
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“