Velky problem....prosim poradte!!!

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
AirKiller
Nováček
Nováček

Velky problem....prosim poradte!!!

Příspěvek od AirKiller »

Dobry den. Mam velky problem s repreakama Creative 5.1 P580...nemam od nich totiz originalni kabel na pripojeni k PC tak jsem si koupil 3x kabel ktery ma na obou stranach jack....tak jsem zapojil jeden konec prvniho kabelu do oranzove diry vzadu na subwoferu a druhy konec do oranzove diry ve zvukovce(mimochodem mam integrovanou Realtek AC´97 Audio) to same jsem udelal s dalsima dvema kabelama ktere jsem zapojil do zelenych a cernych der. No a jedou mi jen ty predni a kdyz vyndam ten kabel co spojuje oranzove diry tak mi jede aji stredovy a jeste subwofer mi jede v obou pripadech ale ty zadni mi proste nejedou! Jeste mi vzadu na subwoferu zustala jedna bila dira volna...je popsana jako aux in...a to nevim co je :( . Je nutne ty repreaky jeste nejak nastavit softwarove? Jen jsem v nastaveni zvuku ve Windowsu zmenil 2.1 repreaky na 5.1 a stejne to nejede. Poradte mi prosim nekdo co s tim!
12345
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 12345 »

tak v prvé řadě musíš mít tu zvukovku nastavenou na 5.1 v biosu nebo na desce .. a jestli to máš tak nejlepší bude když si koupíš originál kabel!!
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“