Otazka ohledne prehistoricky sestavy

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
ghostcz
Začátečník
Začátečník

Otazka ohledne prehistoricky sestavy

Příspěvek od ghostcz »

Zdravim vsechny priznivce nadupanejch sestav!

Mam kamose,kterej ma nasledujici sestavu

Celeron 433mhz,256MB RAM a nejakou grafiku se 32MB pameti

Ano,ano ja vim,ze je to prehistoricka sestava,ktera mi (podobna) uz 4 roky lezi ve skrini a ceka na svoje vyuziti coby psaci stroj...

On mi psal,ze ho postupne modernizuje a ze za posledni rok do nej vtazil UZ 10000Kc!!!!!Ted se prej chysta na ugrade zakladni desky-prej nejaka super deska za 5000Kc...a taky novou grafiku za 1200(asi GF2MXko)...

Ja se chci zeptat,jestli je mozny do tohohle ,,serveru :-D " koupit zakldni desku za 5000Kc...Prej si prdel nedela,stavi mu to prej strejda=o)...

Ja sem mu radil,ze kdyby radsi usetril tech 16200,tak uz si muze koupit i celkem slusno sestavu...

Diky za vase nazory=o)...Zatim ahoi
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Proboha desku k tomuhle za 5000 ? Za tu cenu máš špičkovou desku pro dnešní CPU a o ceně za tu grafiku ani nemluvim. Strejda bude asi pěkná k...a.

Přesně jak říkáš, do tohohle ať už nevráží ani korunu a radší ať si koupí novou sestavu a pokud možno ne od "strejdy".

EDIT : Jinak nevim co do toho moh za poslední rok narvat za 10k :? (I když s cenama od strejdy ...)
Goldnoob team proud member!
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

AKo uz bolo povedane vyssie.... do tohoto uz podla mna neinvestovat ani korunu...!!! Nechapem co ho mohlo stat v tejto zostave za posledny rok 10.000KC ..... ved za tu cenu by kupil podobne PC aj 3 ak nie aj 4ks .... :?
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
MaxSpawn
Nováček
Nováček

Příspěvek od MaxSpawn »

To je jasný.
To já jsem měl kámoše Jirku co předrokem koupil 90Mhz,4MB RAM,....
za 6000,-Kč to byl kauf CO????

S pozdravem
MaxSpawn
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“