Nefunkční ATX zdroj

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Odpovědět
rumczeis
Nováček
Nováček

Nefunkční ATX zdroj

Příspěvek od rumczeis »

Zdravim, koupil jsem nový ATX zdroj 500W na napajení jiných zařízení než PC. Zdroj po vybalení z krabice a spojení zeleného a černého drátku v pohode bezel i bez zateze i s ni. Takze jsem se rozhodl vyhazet tu spoustu zbytecnych dratku. Zdroj sem tedy otevrel odpajel zbytecne dratky a zavrel. Ted ale kdyz spojim opet zeleny a cerny tak se zroj roztoci asi na 2 vteriny a pak se sam vypne. Pritom jsem nic jineho nez odpojeni zbytecnych dratku se zdrojem neudelal.

Plosak zdroje jsem prosel i lupou a nikde se tam nic nezkratuje, uz fakt nevim co s tim. :evil:

Nevite nekdo neco?
Oldboy
Začátečník
Začátečník

Re: Nefunkční ATX zdroj

Příspěvek od Oldboy »

rumczeis píše: Takze jsem se rozhodl vyhazet tu spoustu zbytecnych dratku.
V tomhle podání to zní docela dramaticky..... :lol: :lol:
E6550 (500x7) & FX-57 & XP1600+ & Pentium III 600
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

LOL: Napajet to zpet.
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

A co mas v ty zasuvce s tim zdrojem? Ja z tebe nechci delat vola, ale kamos me taky jednou volal, ze nejde pocitac a kdyz sem prisel, tak mel v 1 zasuvce pocitac, monitor, televizi, osvetleni a vzduch k asi 4 akvarkum... :-D
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Tohle sedi na zkrat ve zdroji, taky se mi to hodnekrat stava... a mam doma asi 3 zdroje, ktery se takhle chovaji a me se nepodarilo se je rozchodit... Cims to odpajel?

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“