Pinnacle studio 9

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
merano
Nováček
Nováček

Pinnacle studio 9

Příspěvek od merano »

Potřeboval bych poradit. Mám Pinnacle Studio 9, můj problém spočívá v tom, že mám dvě menu. v prvním je celý film a v druhém jsou jednotlivé kapitoly. Jednotlivé kapitoly se přehrají bez problému, ale když si chi nechat přehrát celý film, tak přehraje jen tu jednu kapitolu a pak se zas vrátí do menu a ještě k tomu druhého. děkuji za radu
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Pinnacle studio 9

Příspěvek od Dzin »

merano píše:Potřeboval bych poradit. Mám Pinnacle Studio 9, můj problém spočívá v tom, že mám dvě menu. v prvním je celý film a v druhém jsou jednotlivé kapitoly. Jednotlivé kapitoly se přehrají bez problému, ale když si chi nechat přehrát celý film, tak přehraje jen tu jednu kapitolu a pak se zas vrátí do menu a ještě k tomu druhého. děkuji za radu
Sice nevim jak to přese mysliš ale projdi si znovu vytvářeni menu musi tam byt chyba. Jaka verze? Máš všechny patche? Já v nem delám a problem jaky máš ty nemám.... :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Stanley
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

A mas original, nebo piratskou kopii? Pokud nemas original, tak bych se ani nedivil, ze ti to zlobi.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“