Můžu dát zdroj 250W místo 300W...SPĚCHÁ !!!

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Jurry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Můžu dát zdroj 250W místo 300W...SPĚCHÁ !!!

Příspěvek od Jurry »

Dobrý den, chci se zeptat jestli můžu dát 250W zdroj místo 300W?

Včera sem zapl počítač JEN do zásuvky a šel pryč. Za hodinu sem se vratil a smrad po celym baraku. Je zdroj v pr...A teď mi známej nabídl 250W, můžu ho tam dát?

Je to nějakej Duron 950 Mhz, 256MB Ram, CD mechanika, NVidia Riva TNT 64(32 MB) nebo tak něco. To by mohl stačit ten 250W ne?

Prosím poraďte co nejdřív, hrozně to spěchá.... :(
Oldboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Oldboy »

Na toho durona a TNT by to mělo stačit v pohodě (alespoň nouzově), maximálně to bude nestabilní, ale nic tím v komplu neodpálíš.
E6550 (500x7) & FX-57 & XP1600+ & Pentium III 600
Perfect_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Perfect_ »

Jestli teda už toho odpálenýho, kromě zdroje nemá víc...
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
Jurry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jurry »

Perfect_ píše:Jestli teda už toho odpálenýho, kromě zdroje nemá víc...
Snad ne...protože ten comp byl vyplej...vytáhl se ze zásuvky, bylo se pryč, pak se zas do zásuvky dal ale nezapínal se, no a asi za hodinu sem přišel zpátky a smrad jak .... :x
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

na to kam to chces dat by to melo stacit
....ze by to byl MELOUN
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

Stačit ti bude určitě i na delší dobu, já měl noname 235W (!) a tahal Athlona 1 GHz, deska MSI (typ nevím :oops:), 256 MB RAM, Radeona 9600Pro, DVD RW, Seagate 40 GB a celkem stabilně, po přechodu na LC Power 550W je ale systém o poznání stabilnější :wink: ...
Jurry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jurry »

GoodMan píše:Stačit ti bude určitě i na delší dobu, já měl noname 235W (!) a tahal Athlona 1 GHz, deska MSI (typ nevím :oops:), 256 MB RAM, Radeona 9600Pro, DVD RW, Seagate 40 GB a celkem stabilně, po přechodu na LC Power 550W je ale systém o poznání stabilnější :wink: ...
Tak to si mě uklidnil. A jak se ta stabilita projevuje moc to nechápu? Se počítač jako vypíná nebo co? :?
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

jasne, ze mozes, 300W je len maximum toho zdroja, nie hodnota ktoru neustale dava
Oldboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Oldboy »

GoodMan píše:Stačit ti bude určitě i na delší dobu, já měl noname 235W (!) a tahal Athlona 1 GHz, deska MSI (typ nevím :oops:), 256 MB RAM, Radeona 9600Pro, DVD RW, Seagate 40 GB a celkem stabilně, po přechodu na LC Power 550W je ale systém o poznání stabilnější :wink: ...
Jo, ale to už jsi na něj nejspíš pověsil tu Lanparty s A64 z tvýho podpisu.... Nebo sis přes půlkilowatu koupil a šoupl k 1GHz Athlonkovi? :)
Jurry píše: Tak to si mě uklidnil. A jak se ta stabilita projevuje moc to nechápu? Se počítač jako vypíná nebo co? :?
Jak se projevuje slabý zdroj? "Kouše se ti to", modrý obrazovky, samovolný restary, chyby v Prime95...
E6550 (500x7) & FX-57 & XP1600+ & Pentium III 600
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

Jurry píše: ... projevuje moc to nechápu? Se počítač jako vypíná nebo co? :?
Ne, ale se silnějším zdrojem jede "rychleji", prostě lépe :).
Charlie Breaker píše:Jo, ale to už jsi na něj nejspíš pověsil tu Lanparty s A64 z tvýho podpisu.... Nebo sis přes půlkilowatu koupil a šoupl k 1GHz Athlonkovi? Smile
No zatím je na Athlonu 1 GHz :), na LP ještě nejedu, nemám disk :x ...
Jurry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jurry »

Tak sem tam tu 250-ku včera dal. Hráli sme hry asi hodinku možná dýl. Vypli sme ho a šli ven. Večer se zapl v pohodě běžel asi půl hodiny a z ničeho nic se vypl a nešel zapnout. Tak se vytahl ze zasuvky a za chvili sme to zkusili znovu a zas normalně běžel. Nechápu proč..? Myslíte, že to teda dělá ten zdroj? Nemůže to být něco jinýho. Protože mě zaráží jakou sestavu táhl GoodMan na 235W a fungovalo to a já tady tuhle na 250W a blbne to :x
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

Zase jedu na 235W, ale raději jsem odpojil jednu DVD mechaniku a FDD, aby jsem mu alespoň maličko povolil :). Zatím vše stabilní, uvidíme po týdnu ...
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“