potrebuji sehnat KRATKE KULATE IDE KABELY
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- Yopi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
potrebuji sehnat KRATKE KULATE IDE KABELY
Ahoj. Nevite prosim nekdo kde bych mohl sehnat nejake kratke, nejlepe kulate IDE kabely? Mam to v bedne zacuckovany a spatne mi tam proudi vzduch. Mam 3 HDD a proste me to blbe chladi vnitrek case a kdybych sehnal nejake fakt kratke kabely a korad na delku, tak by to bylo super. Tak max 25 cm. A serial ATA bych taky potreboval nejake kratke. Dik za tipy.
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Notak vezmi normální ATA kabel, ustřihni master a pomocí plastovejch sponek z nej udělej krátkej. To má nějakých 20cm a je to skoro kulatý...pokud ti teda nevadí, že tam bude jen jeden konektor...
A krátký SATA tady 2ks myslím mám, ale kde je sehnat, to netuším...většinou u desky jsou poměrně dlouhý...já mám nějaký 15-20cm dlouhý...
A krátký SATA tady 2ks myslím mám, ale kde je sehnat, to netuším...většinou u desky jsou poměrně dlouhý...já mám nějaký 15-20cm dlouhý...
- Yopi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No to je vono. Tech 15 bych potreboval na SATA. Ten IDE teda nevim jestli je dobrej napad strihat. Kdyz ustrihnes MASTER, neni nahodou ten slave trosku jinak zapojenej? Jinak by to nevadilo, ze tam je jeden konektor. Ja chci mit vse na MASTER.
Naposledy upravil(a) Yopi dne úte 30. srp 2005, 17:23, celkem upraveno 1 x.
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
já jsem to tak měl a pohoda...problém je u FDD kabelu, kde je první konektor překříženej (u pár vodičů), ale u ATA to nevadí...Yopi píše:No to je vono. Tech 15 bych potreboval na SATA Ten IDE teda nevim jestli je dobrej napad strihat. Kdyz ustrihnes MASTER, nani nahodou ten slave trosku jinak zapojenej? Jinak by to nevadilo, ze tam je jeden konektor.
- Yopi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Vivec
- Středně pokročilý

nebo pokud nechceš ten konektor stříhat tak ho rozdělej ale pozor- nesmíš sundat ten kabel z konektoru, je tam na takovejch nožících na který to bez kleští nevrátíš- pak vezmeš ten kabel a prostě táhneš po těch nožících a až bude mít kabel správnou dýlku tak zaděláš konektor a přečuhujcí kabel odřízneš- nepřijdeš tak o master konektor
doufám že jsme to napsal pochopitelně
doufám že jsme to napsal pochopitelně