Instalace windows xp - BIOS?!

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
botepidemic
Nováček
Nováček

Instalace windows xp - BIOS?!

Příspěvek od botepidemic »

Zdarec :)

Budu mit takovou nooobskou otazku :oops:

Mam tedka winME a uz sem si fakt rikal, ze jsi sem dam xp, pac uz na ME nejde hafo programu. Jak to nainstalovat vsechno vim, to uz sem delal, ale vzdy na pc, kde uz predtim xp byly. Ale na co se chci zeptat. Jak sem tady docela mockrat cetl, tak muzou nastat problemy pri instalaci kvuli biosu a ja prave nevim, esli me to sem pujde bez problemu. Sosnul sem bios agenta, nefim jaka informace je dulezita, tak sem hodim vsechno, co me vypliv :lol: :
Award Modular BIOS v6.0
08/20/02
ASUS A7V266 ACPI BIOS Rev 1011
VIA 82C3099 rev 0
AMD Athlon(TM) XP Processor (no :wink: )

BIOS ROM:
in socket jaja
size 256 k

:?: :?: :?: :?: :?: :?:

Dik moc :P
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

S takovými problémy jsem se nikdy nesetkal a nemá cenu se s tím zabývat. A jako ani nevím proč by to mohlo kravit? ... myslím že si z tebe někdo udělal srandu. Docela by mě zajímal ten link kde se o tom píše.

XP nainstaluješ téměř na cokoliv. Minimální konfigurace HW je nasána na webu microsoft.

//Konkrétně tuto revizi biosu 1011 mám doma.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
botepidemic
Nováček
Nováček

ok, jdu instalovat :razz: dik
botepidemic
Nováček
Nováček

yep, tak uz jsem to preinstaloval a je to ok 8)
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“