De pomocí nějakého nastavení, nebo pomocí něčeho jiného snížit ping? Když mám ping nad 100ms, tak neprojdu lag testem a nemůžu hrát zápas
Zkoušel jsem vypnout antivir a fireval a nepomohlo to.
Moderátor: Don

cokoliv, jakýkoliv filtr, jaký koliv rezident zpomaluje ping. Ale říkám že to jsou takové drobné že ti to moc nepomůže.mrmama píše:Mohl by jsi zde prosím tě uvést jak jde zrychlit. Pro mě je každá ms důležitá, takže mi nevadí, že by to byly pouze drobné.Recon píše:Ping jde zrychlit...
//pavel.minarik: taky bych se přikláněl k vysvětlení jak že to jde udělat

to je to stejný jak z kámošem jsme jeli po hamachi a najednou jsme byli navzájem žlutí, přitom dalších pětz lidí OK. Nakonec jsme zjistili že pokud dám ping, tak pakety se žádostí na odezvu se zaseknou na ustředně telekomu. To je tzv provider na hov**pavel.minarik píše:moc filtrů ICMP packetů v mašině nemáš (leda tak s výjimkou firewallů a to ještě ne každýho), ale budiž
každopádně, problém s pingem nemáš ve své lokální sítiale po cestě k providerovi a dál směrem od něj
dám příklad: do tvýho DSL modemu nebo Cable routeru máš ping <1 ms, co je za jím dělá hlavní zpoždění a to neovlivníš

Start-Spustit-cmd - otevře se dosovské okno - a napíšeš "tracert" a buď IP adresu název serveru, který chceš trasovat (např. tracert www.seznam.cz)mrmama píše:A kde mám ten tracent sehnat? To je nějaký program, nebo nějaké stránky?pavduf píše: Ten tracert ti vypíše routery pžes které to jde a zároveň časy.