Syntax SV-266
Moderátor: Eddward
- B@RT
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Syntax SV-266
má někdo tuhle desku?
jaké máte zkušenosti?
Stačí ten pasiv na čipsetu?
CPU tam mam: AMD Athlon XP 2200+ (1800MHz), Thoroughbred-B, Cache 256kb
sestava nafocena ZDE: http://web.telecom.cz/bart/
jaké máte zkušenosti?
Stačí ten pasiv na čipsetu?
CPU tam mam: AMD Athlon XP 2200+ (1800MHz), Thoroughbred-B, Cache 256kb
sestava nafocena ZDE: http://web.telecom.cz/bart/
Naposledy upravil(a) B@RT dne čtv 1. zář 2005, 07:04, celkem upraveno 1 x.
- B@RT
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Highlander
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- B@RT
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Wilik
- Administrátor
Syntax neni neznama znacka "a la PcChips" ale primo jedna z obchodnich znacek pro PcChip
Jinak je tu k tem deskam par threadu... o kvalite PcChipsu se asi neni potreba dlouze rozepisovat. Jeho hlavni vyhodou je cena, na jejiz ukor jde kvalita. Ovsem musim rict, ze kdyz ta deska jela, tak pak jela at se delo cokoli - problem byl, ze casto nejely vubec
Jinak je tu k tem deskam par threadu... o kvalite PcChipsu se asi neni potreba dlouze rozepisovat. Jeho hlavni vyhodou je cena, na jejiz ukor jde kvalita. Ovsem musim rict, ze kdyz ta deska jela, tak pak jela at se delo cokoli - problem byl, ze casto nejely vubec
- Highlander
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
aha...tak ok ....já tuhle desku v ruce nidky nedrzelWilik píše:Syntax neni neznama znacka "a la PcChips" ale primo jedna z obchodnich znacek pro PcChip
stejne bych si radsi vzal PCchips
- B@RT
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Valen
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
toho syntaxa poznam mam snim v celku dobré skusenosti až nato že sa musi prepinat ručne FSB na doské inak pokial ju nastaviš v biose a neprepneš nasobič na doske tak blbne inak behá v pohode až nato že podporuje iba XP s palonimom žiadne problemi sme snimi nemali boli montované do najlacnejších PC zostav ale na reklamačku neprišla ani jedna predalo sa ich okolo 42 zostav komplet a nikto nena dával všetko išlo ako má
CPU - Ryzen 5950X/ MB - Gigabyte GA-X570 AORUS ELITE/ RAM - G.SKILL 64GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z Neo AMD / GPU - Sapphire NITRO+ RX 7900 XT Vapor-X / HDD - Gigabyte M.2 512GB SSD, Western Digital Purple 6TB, Power Supply Seasonic Prime Gold 1300W
- B@RT
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- insurer
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
tuhle desku mám už asi dva roky, jedu na ní na rezervnim kompu s durexem 1800@1950(úspěch:D ),512DDR266 a R9550 250/400@470/520 a běhá naprosto v pohodě...hlavně mi sežrala všechny ramky,co jsem do ní strkal, jak SDRka o různých kapacitách od různých značek,tak DDRka...
akorát si chci kupovat novej disk,asi 160ku a nevim,jestli mi v ní poběží v plný kapacitě...doufám,že jo...dám vám vědět;-)
akorát si chci kupovat novej disk,asi 160ku a nevim,jestli mi v ní poběží v plný kapacitě...doufám,že jo...dám vám vědět;-)