Problém s internetem u eurotelu

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
12345
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problém s internetem u eurotelu

Příspěvek od 12345 »

Jsme připojený na internet pomoci modemu Siemens MC39i už asi 2 roky.. všechno šlo v pohodě, ale před několika týdny mi přestal jít net.. prostě ICQ a MSN outloock mi jde, ale nejde mi najet na žadnou stránku!! Vubec jsem nechápal proč to dělá... přeinstalovával jsem to připojení někokik setkrát ale pořád nic... až jsem jednou vypnul eurotel akcelerátor.. a už to šlo!! ale rapidně pomalu!! nevíte proč to nejde když mám ten eurotel akcelerátor zaplý vždy mi to šlo v pohodě!! dík za radu!
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

může pusobit nekompatibilitu s nejakým jiným SW v tvém PC. Pokud jde ICQ ale nejde www tak je to jednoduchý. ICQ se totiž připojuje na IP adresu kdežto www se připojuje na www a přes DNS ziskává IP té či oné domény. Vidím to na špatně nastavené DNS
12345
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 12345 »

DNS to není mám ho nastavené automaticky a když jsem volal té babě do eurotel u tak mi nadyktovala primární i sekundární a obě jsou OK... předtím mi to, ale šlo!! A žadný jiný nový program nemám!!!
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

Už eurotel začíná pěkně smrdět. Na viry.cz/forum ten jsme tohoto providera řešili už mnohokrát. Furt samí problémy. Nevím jak to u eurotelu funguje, jaký je tam zařízení ale mužeš zkusit přeinstalovat ovladače, vypnout FW a ruzné rezidenty AV apod. Může to být jedna aktualizace komponentů a nasledá nekompatibilita. Prostě vypni vše co nepotřebuješ pro chod systému.
Don_N
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don_N »

Ja mam od Eurotelu CDMA a nekdy me fakt taky stvou. Porád slybovali jak bude stybylní a rychlá sít a porád nic :( . Navíc modem nekdy blbne (sám odpojí pripojení)
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“