mno tak se rozhoduju do čeho dám peníze až budu řešit chlazení A64 2800+. NEjdřív mě napadlo, že bych koupil tt Sonic tower, a k němu 120mm NEXUS (mám Case thermaltake Soprano, takže by to ta 120ka vzadu vychytala) a mohl bych učinit xperiment (obě bočnice bych polepil tlumící hmoutou + podlaha + vršek. To by mě vyšlo trochu nad 1k.
NEBO
Bych si koupil za 500 Celoměděný pasiv tt Golf, s mčížkou atp na K8, dal bych na to hliníkový (myslíte že má smysl ho tam dávat s pocitem že to zlepší trochu chlazení ?) 80mm větrák primecooler, pak bych si dokoupil windtunnel Sunbeam A vedl bych to do bočnice, kde mám 90 mm díru, tak bych tu díru - a) zvětšil na 120mm, dal tam nexus a redukci na 80mm na WT, b) nějak bych to redukl (blbě by to vypadalo, atp atp) na 80mm a na nasávání do WT bych použil AC Fan 2L s třísupňovou převodovkou (ten bych dal i na golf, kdyby jste řekli že je to chlazní hliníkem větráku trochu blbost

Takhle bych za to zaplatil skoro stejně jako za sonic řešení. Jinak Case větrají 2 x 120mm Thermaltake hučáky, které brzo zreguluju, a 120mm v EC zdroji. Nahoře na case, jsem zdemoloval USB/firewire modul, takže bych tam mohl nainstalovat WT taky, ale bylo to by to míŇ efektivní (Vyřízl bych tam díry na 90 a 80 mm (90 větrák c by to zakryl lépe, a byl by si lepší, a 80 na zespodu násadku na windtunnel. A taky mě zajímalo, jestli bych mohl ten WT s těmi stahovacími kroužky přidělat na AC
3 tak, že bych to dal okolo nožiček AC3 a stáhl to.