Problém se subwooferem

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Problém se subwooferem

Příspěvek od Vivec »

Reinstaloval jsem win a nehraje mi subwoofer na Audigy2 přestože když testuju repro ve speaker setings tak je všechno ok a basy hrajou jak maj, zapojený to mám správně tak nevim kde je chyba. repro jsem kalibroval..na tohle sem lama tak plz poraďte. díky
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

a

Příspěvek od crashPC »

A to mas 5.1 nebo 2.1? na kolik jacků to mas?. Ja mel treba problem podobnyho razu. ujisti se ze ty konektory v subaci mas zastrkany dost! protoze na ten muj sem musel pouzit az hrubou silu abych to tam dostal... no a nekde v ovladacich panelech najdi ovladace zvukovky a podivej se jestli to mas nastaveny na 5.1..
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

repro je 5.1 připojený přes tři jacky
v ovladačích je nastaveno 5.1 a v testu to taky funguje ale třeba ve winampu už ne :sad:
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

gg

Příspěvek od crashPC »

Jo taakhle... no pokud to funguje tak uz me jedine napada jestli samotnej winamp nema nejaky nastaveni.. a nebo jestli neni nekde ztlumenej...
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

zkusil jsem repra jenom na jeden jack, na zelenej a všechno normílně fungovalo- po pěti minutách zvuk vypnul úplně, nepomoh restart ani reinstal ovladačů :?
tak jsem nainstaloval onboard zvukárnu a jedu bez problémů na ní...
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ss

Příspěvek od crashPC »

Pokud se zvuk vypl nebo zacal delat problemy v prubehu prehravani tak to uz je fakt zly. tu zvukarnu zkus na jinym kompu, ale asi uz vis co se deje...
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“