Jak manualne zmenit ovladace u Gr.karty?

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
Emulgathor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Jak manualne zmenit ovladace u Gr.karty?

Příspěvek od Emulgathor »

Mam takovej problemek a to takovej ze mi nejdou na moji grafarnu pouzit starsi ovladace nez sem dostal(dostal sem 76.54 nebo nak tak), ted tam mam 77.77 ale chtel bych tam 66.93 a ty nijak nejdou nainstalovat, i kdyz sem zkusil odinstalovat stavajici ovladace a nasledne jeste system vycistit Drivercleanerem tak, instalace 66.93 probehne az moc rychle a po restartu se zadny ovladace nevyskytuji...nejsou nikde nainstalovany i kdyz instalace probehla uspesne...tak bych chtel vedet jak se daj ovladace zmenit rucne?? pocitam s tim ze asi budu muset rucne prepsat stavajici ovladace tema 66.93 ale nevim kde a kam bych to mel udelat a halvne jaky vsechny soubory prepsat...diky za odpovedi...
PS: nic o tomdle sem tady na foru nenasel tak prominte pokud sem se prehlid a opakuju neci problem...
brin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od brin »

to tam radsi dej nejaky starsi omegy - ty by se myslim mely umet dostat do systemu bez problemu..., nez se s tim takhle s**t. nebo reinstall
Emulgathor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

hmmm...myslim ze reinstal nepomuze a radsi bych chtel zustat u originalnich ovladacu...a zajimalo by me samozrejme i jak se to dela...mimojine
alea206
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od alea206 »

akorát je někam rozbal a pak přes tento počítač/hardware/správce zařízení/grafické adaptéry/ovladač/aktualizovat ovladač
A nechanicky zadej adresu. Jinak zabalíčkovaný ovladače maj na http://www.guru3d.com

A podporujou ty ovladače vubec tvoji grafickou kartu, přece jenom sou to trochu vykopávky a 6200 do AGP je dost nová. Já bych se vsadil, že to ty ovladače nepodporujou.
ASUS P4C800; P4 Nortwood 2,8@3,3; 4x512MB RAM Kingmax SuperRAM DDR433 (192MHz) 2-3-3-5;Palit X1950GT 512MB GPU 500@600; RAM 1200@1400 ; LC 6550 V2.0 550W; CD-RW; DVD-ROM, DVD-RW, 200GB SATA, 40GB ATA,
Emulgathor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

alea206 píše:akorát je někam rozbal a pak přes tento počítač/hardware/správce zařízení/grafické adaptéry/ovladač/aktualizovat ovladač
A nechanicky zadej adresu.
Diky hned to du vyzkouset...
Jinak zabalíčkovaný ovladače maj na http://www.guru3d.com
jj znam, mam odtamtud...
A podporujou ty ovladače vubec tvoji grafickou kartu, přece jenom sou to trochu vykopávky a 6200 do AGP je dost nová. Já bych se vsadil, že to ty ovladače nepodporujou.
Ja myslim ze 66.93 by meli podporovat 6200, cet sem dokonce tady nekde na foru ze se hodej dobre k my gr. karte, tak nevim...vyzkousim a reknu...
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Jak manualne zmenit ovladace u Gr.karty?

Příspěvek od Shit »

Emulgathor píše:Mam takovej problemek...
To jsem zažil taky a byla načatá základní deska... :sad:
Emulgathor píše:Ja myslim ze 66.93 by meli podporovat 6200..
Ano, jsou podporovaný...
Emulgathor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Shit píše:To jsem zažil taky a byla načatá základní deska... :sad:
No to snad ne!!! navic se mi ve hre GTA:SA vyskytujou artefakty, tak to zkusim dat tu kartu k reklamaci, treba je jenom chybnej kousek...napr v CoD artefakty nemam, jinou 3D akci sem zatim nezkousel takze nevim, ale v 3Dmarku05 sem mel artefakty taky v jednoum testu, vlastne ve dvou...

Joo a co se tyce tech 66.93 tak my tam nesli dat ani pres toho spravce zarizeni, takze uz fakt nevim co s tim... :(
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jan Machalík »

Emulgathor píše:
Shit píše:To jsem zažil taky a byla načatá základní deska... :sad:
No to snad ne!!! navic se mi ve hre GTA:SA vyskytujou artefakty, tak to zkusim dat tu kartu k reklamaci, treba je jenom chybnej kousek...napr v CoD artefakty nemam, jinou 3D akci sem zatim nezkousel takze nevim, ale v 3Dmarku05 sem mel artefakty taky v jednoum testu, vlastne ve dvou...

Joo a co se tyce tech 66.93 tak my tam nesli dat ani pres toho spravce zarizeni, takze uz fakt nevim co s tim... :(
A zkousel si to na default :? ? je dost mozny ze ty artefakty jsou kvuli tomu, ze ji mas pretocenou.
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
Emulgathor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Jan Machalík píše:A zkousel si to na default :? ? je dost mozny ze ty artefakty jsou kvuli tomu, ze ji mas pretocenou.
JJ ted uz jedu na default ale porad sou artefakty...v UT2004 to jeste trochu de ale v San Andreas to je obcas dost husty...jak sem psal zkusim to reklamovat, snad to bude OK...
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“