Jak manualne zmenit ovladace u Gr.karty?
Moderátoři: morke, Walker1134
- Emulgathor
- Mírně pokročilý

Jak manualne zmenit ovladace u Gr.karty?
Mam takovej problemek a to takovej ze mi nejdou na moji grafarnu pouzit starsi ovladace nez sem dostal(dostal sem 76.54 nebo nak tak), ted tam mam 77.77 ale chtel bych tam 66.93 a ty nijak nejdou nainstalovat, i kdyz sem zkusil odinstalovat stavajici ovladace a nasledne jeste system vycistit Drivercleanerem tak, instalace 66.93 probehne az moc rychle a po restartu se zadny ovladace nevyskytuji...nejsou nikde nainstalovany i kdyz instalace probehla uspesne...tak bych chtel vedet jak se daj ovladace zmenit rucne?? pocitam s tim ze asi budu muset rucne prepsat stavajici ovladace tema 66.93 ale nevim kde a kam bych to mel udelat a halvne jaky vsechny soubory prepsat...diky za odpovedi...
PS: nic o tomdle sem tady na foru nenasel tak prominte pokud sem se prehlid a opakuju neci problem...
PS: nic o tomdle sem tady na foru nenasel tak prominte pokud sem se prehlid a opakuju neci problem...
- brin
- Začátečník

-
- Emulgathor
- Mírně pokročilý

- alea206
- Mírně pokročilý

akorát je někam rozbal a pak přes tento počítač/hardware/správce zařízení/grafické adaptéry/ovladač/aktualizovat ovladač
A nechanicky zadej adresu. Jinak zabalíčkovaný ovladače maj na http://www.guru3d.com
A podporujou ty ovladače vubec tvoji grafickou kartu, přece jenom sou to trochu vykopávky a 6200 do AGP je dost nová. Já bych se vsadil, že to ty ovladače nepodporujou.
A nechanicky zadej adresu. Jinak zabalíčkovaný ovladače maj na http://www.guru3d.com
A podporujou ty ovladače vubec tvoji grafickou kartu, přece jenom sou to trochu vykopávky a 6200 do AGP je dost nová. Já bych se vsadil, že to ty ovladače nepodporujou.
ASUS P4C800; P4 Nortwood 2,8@3,3; 4x512MB RAM Kingmax SuperRAM DDR433 (192MHz) 2-3-3-5;Palit X1950GT 512MB GPU 500@600; RAM 1200@1400 ; LC 6550 V2.0 550W; CD-RW; DVD-ROM, DVD-RW, 200GB SATA, 40GB ATA,
- Emulgathor
- Mírně pokročilý

Diky hned to du vyzkouset...alea206 píše:akorát je někam rozbal a pak přes tento počítač/hardware/správce zařízení/grafické adaptéry/ovladač/aktualizovat ovladač
A nechanicky zadej adresu.
jj znam, mam odtamtud...Jinak zabalíčkovaný ovladače maj na http://www.guru3d.com
Ja myslim ze 66.93 by meli podporovat 6200, cet sem dokonce tady nekde na foru ze se hodej dobre k my gr. karte, tak nevim...vyzkousim a reknu...A podporujou ty ovladače vubec tvoji grafickou kartu, přece jenom sou to trochu vykopávky a 6200 do AGP je dost nová. Já bych se vsadil, že to ty ovladače nepodporujou.
- Shit
- Odborník PCT

Re: Jak manualne zmenit ovladace u Gr.karty?
To jsem zažil taky a byla načatá základní deska...Emulgathor píše:Mam takovej problemek...
Ano, jsou podporovaný...Emulgathor píše:Ja myslim ze 66.93 by meli podporovat 6200..
- Emulgathor
- Mírně pokročilý

No to snad ne!!! navic se mi ve hre GTA:SA vyskytujou artefakty, tak to zkusim dat tu kartu k reklamaci, treba je jenom chybnej kousek...napr v CoD artefakty nemam, jinou 3D akci sem zatim nezkousel takze nevim, ale v 3Dmarku05 sem mel artefakty taky v jednoum testu, vlastne ve dvou...Shit píše:To jsem zažil taky a byla načatá základní deska...![]()
Joo a co se tyce tech 66.93 tak my tam nesli dat ani pres toho spravce zarizeni, takze uz fakt nevim co s tim...
- Jan Machalík
- Mírně pokročilý

A zkousel si to na defaultEmulgathor píše:No to snad ne!!! navic se mi ve hre GTA:SA vyskytujou artefakty, tak to zkusim dat tu kartu k reklamaci, treba je jenom chybnej kousek...napr v CoD artefakty nemam, jinou 3D akci sem zatim nezkousel takze nevim, ale v 3Dmarku05 sem mel artefakty taky v jednoum testu, vlastne ve dvou...Shit píše:To jsem zažil taky a byla načatá základní deska...![]()
Joo a co se tyce tech 66.93 tak my tam nesli dat ani pres toho spravce zarizeni, takze uz fakt nevim co s tim...
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
- Emulgathor
- Mírně pokročilý

JJ ted uz jedu na default ale porad sou artefakty...v UT2004 to jeste trochu de ale v San Andreas to je obcas dost husty...jak sem psal zkusim to reklamovat, snad to bude OK...Jan Machalík píše:A zkousel si to na default? je dost mozny ze ty artefakty jsou kvuli tomu, ze ji mas pretocenou.