Blitzkrieg 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Roman9
Začátečník
Začátečník

Blitzkrieg 2

Příspěvek od Roman9 »

No podla mna to mohly spravit lepsie.

Mohly nechat realnost z povodneho Blitzkriegu a graficky engine mohli vyuzit bud z Panzers alebo Soldiers WW2

Aky je Vas nazor
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

Jedničku s češtinou máš teď jako originál u Levelu
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Videl sem obrazky a je to rozhodne posun do p*d*l* na Blitzkriegu jednicce ac sem ho nehral byla nejhezci ta izometricka kreslena grafika a to ve 3D nejde - takze Blitzkrieg 2 si rozhodne nekoupim :) .
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

no taky me nejak ta grafika nezaujala, okoli vypada pekne, ale jednotky nic moc, kdyz uz tak full 3d a nebo stary dobry izometricky pohled, jinac jednicku tedka hraju z levelu a bavi me to vic jak sudden strike, ikdyz je to v podstate to same
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

mě ta jednička taky chytla víc
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

LOVIT píše:no taky me nejak ta grafika nezaujala, okoli vypada pekne, ale jednotky nic moc, kdyz uz tak full 3d a nebo stary dobry izometricky pohled, jinac jednicku tedka hraju z levelu a bavi me to vic jak sudden strike, ikdyz je to v podstate to same
Taky se chystam zakoupit - me se ta grafika jednicek libila strasne - ty tanky a vsechno jsou tam udelany fakt krasne - Sudden strike mel vsechny nemecky tanky sedy - tady maji kamuflaz, navic to vypada jako takovy interaktivni modelovy diorama - je to jedna z mala neRPG her, ktery se mi fakt libej.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
mikecv
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikecv »

Vcera jsem hral demo.Tak jsem se na to tesil az me to sklamalo.Prijde mi to jako tuctovka,zadny poradny strategicko/takticky mysleni neni treba,furt jsou dalsi zalohy v zasobe,boze to to zvorali,snad se to nejak jeste spravy do full verze :sad:
desktop
Xenon X5675 6/12T@4,2Ghz 12GB DDR3 1600; AMD Asus HD7950@1100/7000; Kingstom HyperX 120GB SSD; WD 1,5TB BE, 2*Samsung Green 1,5TB, SB X-FI Titanium HD; Corsair HX620; LG W2600HP; Logitech G510 + G600
laptop 1
Acer V15 Nitro black i7 4720HQ; 16GB Ram; NV GTX960M; 120GB SSD M2; WD 1TB + 2TB WD Ultra metal
laptop 2
XMG 502(CLEVO P150EM) i7 3920XM; 16GB Ram; 250GB SSD EVO 840PRO; GTX680M 4GB; BD-DVD
Roman9
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Roman9 »

no podla mna sa to uz nezmeni, nakolko uz neostava vela casu
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

mikecv píše:Vcera jsem hral demo.Tak jsem se na to tesil az me to sklamalo.Prijde mi to jako tuctovka,zadny poradny strategicko/takticky mysleni neni treba,furt jsou dalsi zalohy v zasobe,boze to to zvorali,snad se to nejak jeste spravy do full verze :sad:
je v tom marketing, pokud udelaji strategii typu označ a pošli na smrt bude to hrat x krat vic lidi nez rekneme tezkou strategii jako prvni dil....
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

přesně dneska se moc těžké hry nenosí
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“