Sem v tomhle lama, tak nevim. Jakej byste mi doporučili soft na práci s hudbou? Myslím nějakej solidní ekvalizer a takovej ten soft co umi hudbou modifikovat a ještě nějakej co umí psát noty. Kdysi na to byl Melody Asistant. Tak něco novýho.
Soft na zvuk ... jakej?
- Cici
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Soft na zvuk ... jakej?
Hojte.
Sem v tomhle lama, tak nevim. Jakej byste mi doporučili soft na práci s hudbou? Myslím nějakej solidní ekvalizer a takovej ten soft co umi hudbou modifikovat a ještě nějakej co umí psát noty. Kdysi na to byl Melody Asistant. Tak něco novýho.

MSI 648 Max, Intel Pentium 4C 2,4 GHz (2411@2534) Northwood, ATI Radeon 9800 Pro, 512 MB DDR RAM, Genius SW-5.1 Home Theater
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=44527
taky jsem se ptal na něco podobnýho a ten soun forge 8.0 je fakt cool. Jestli umí psát noty to nevím a program co umí psát i noty ti já neporadím.
taky jsem se ptal na něco podobnýho a ten soun forge 8.0 je fakt cool. Jestli umí psát noty to nevím a program co umí psát i noty ti já neporadím.
- Cici
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: