2 Sleepy a podobní: zdržte se OT já to myslím smrtelně vážně
Návrh na nový rank
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Návrh na nový rank
Co tahle dat automaticky každému členů co je na fóru více jak 2 roky a více jak 2000 postů rank "Legenda fóra", na zahraničních fórech to takto funguje. 
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Hmmm jak funguje rank Cestny clen? Neni tomu o cem mluvis podobny - aspon v systemu hodnoceni sem o tomhle ranku nic nenasel
.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Čestný člen je spíš...mno...ocenění za dlouholetou a oddanou práci pod wedením nejwyššíhoDon Martinez píše:Hmmm jak funguje rank Cestny clen? Neni tomu o cem mluvis podobny - aspon v systemu hodnoceni sem o tomhle ranku nic nenasel.
Jinak ten rank Legenda fóra je zajímavej nápad...
Naposledy upravil(a) SleepY.664 dne ned 4. zář 2005, 10:39, celkem upraveno 2 x.
- Slezman
- Středně pokročilý

je to uplně zbytečný. Čestný člen naprosto dostačuje.
Možná by ale nebylo od věci udělat "Maskot fóra"
že jo kůl.jůzře ... chicht
//Slýpy: ano, jde o to, v jakém směru by byla daná osoba legendární.... u tebe by se pár kritérií našlo

Možná by ale nebylo od věci udělat "Maskot fóra"
//Slýpy: ano, jde o to, v jakém směru by byla daná osoba legendární.... u tebe by se pár kritérií našlo
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- Thellwin
- Administrátor

- sx02
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
to ale uz neni legenda ale posthunterThellwin píše:Jakápak legenda po dvou letech a 2000 postech ? Když už by to prošlo, tak by to chtělo nastavit trochu tvrdší podmínky ... uvažoval jsem 10000 postů, na čase nezáleží a tohle se za rok nasbírat nedá.
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
- Wiruss
- Středně pokročilý

§Thellwin píše:Jakápak legenda po dvou letech a 2000 postech ? Když už by to prošlo, tak by to chtělo nastavit trochu tvrdší podmínky ... uvažoval jsem 10000 postů, na čase nezáleží a tohle se za rok nasbírat nedá.
No pokud by tu forum běželo 15 let tak se o otm dá uvažovat, ale myslím, že 10k je moc se podívej třeba na Shita, kterej je tu dost často a povětšinou se k co nejvíc věcem vyjadřuje a namá ani 5k příspěvků... Dle mého je to dobrej nápad, jelikož Čestný člen je tak pro mody atd...
Jinak ten rank s maskotem fora mě taky přijde jako dobrej nápad, ale je pravdou, že by se hodil i šašek fora atd a to bychom se tu za chvilku urankovali...
- Vivec
- Středně pokročilý

já bych nedělal jeden rank- lepší by bylo dát někomu kdo udělal něco významnýho/prospěšnýho/zábavnýho...nějakej specifickej rank
příklad: někdo udělal brutální přetakt- dal bych mu rank "Overclocker king" nebo když jeden nejmenovanej user píše všude vykřičníky tak mu dát rank "Pan vykřiční" atd...
tohle je na fóru bit-tech kde mi přijde že snad každej stálejší uživatel má něčim zábavnej rank
příklad: někdo udělal brutální přetakt- dal bych mu rank "Overclocker king" nebo když jeden nejmenovanej user píše všude vykřičníky tak mu dát rank "Pan vykřiční" atd...
tohle je na fóru bit-tech kde mi přijde že snad každej stálejší uživatel má něčim zábavnej rank
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Popripade by si kazdej mohl davat svuj vlastni rank ale to uz by pak mohlo bejt prerankovano - osobne sem se svym vetrackem a zacatecnikem navysost spokojenej.Gr8 Vivec píše:já bych nedělal jeden rank- lepší by bylo dát někomu kdo udělal něco významnýho/prospěšnýho/zábavnýho...nějakej specifickej rank
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.

- Wilik
- Administrátor

Rank "Legenda fora" (nebo neco s podobnym vyznamem) by se jiste neudeloval po 2 letech, ale mnohem vetsim casovem odstupu.
Kazdopadne se zavedenim specialnich ranku na stalo v soucasne dobe neuvazujeme, ale jako napad je to zajimave. Nyni se udelouji specialni ranky pouze po srazech a to na cca tyden.
Kazdopadne se zavedenim specialnich ranku na stalo v soucasne dobe neuvazujeme, ale jako napad je to zajimave. Nyni se udelouji specialni ranky pouze po srazech a to na cca tyden.
- shadow
- Středně pokročilý

- Spectral
- Středně pokročilý

-
- consider
- Začátečník

Na prispevky je to o nicem, to je pro posthuntery...
Ale s temi dvema lety je to zajimave...
PC1:Acer TravelMate 7750G-2454G75Mnss, CPU i5 2450,GK HD7670 1GB,RAM 4096MB 1066MHz,HDD 750GB,<104W,17.3" + 25" LG Flatron E2541
PC2:Toshiba Satellite X200-252,CPU C2D T8300,GK M8700GT 512MB,RAM 3072MB 667MHz,HDD 250GB,<180W,17.1"
PC3:MB Asus M2R32-MVP,CPU A64X2 6400+BE,GK HD2600XT 256MB,RAM Transcend 800MHz CL4 2x1GB dc,HDD WD Raptor 36GB 10000rpm,650W CoolerMaster +22"LG
PC4:MB GigaByte K8N-E,CPU S 2800+,GK 9550 256MB,RAM 512MB,HDD WD 80GB,350W EC +17"Fujitsu-Siemens
PC2:Toshiba Satellite X200-252,CPU C2D T8300,GK M8700GT 512MB,RAM 3072MB 667MHz,HDD 250GB,<180W,17.1"
PC3:MB Asus M2R32-MVP,CPU A64X2 6400+BE,GK HD2600XT 256MB,RAM Transcend 800MHz CL4 2x1GB dc,HDD WD Raptor 36GB 10000rpm,650W CoolerMaster +22"LG
PC4:MB GigaByte K8N-E,CPU S 2800+,GK 9550 256MB,RAM 512MB,HDD WD 80GB,350W EC +17"Fujitsu-Siemens
- Thellwin
- Administrátor

Ani ty roky nejsou zrovna nejlepší ... najdeš tady spoustu lidí, co si sem přišlo párkrát pro radu, mají maximálně pár desítek příspěvků a jsou tady dva roky. Podle mě jedině kombinace obojího.consider píše:Na prispevky je to o nicem, to je pro posthuntery...
Goldnoob team proud member!
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
pokud by to slo merit, tak nejobjektivnejsi je straveny cas.. ktery se meri.. a dole se ukazuje, kdo je zde online ci neni...Thellwin píše:Ani ty roky nejsou zrovna nejlepší ... najdeš tady spoustu lidí, co si sem přišlo párkrát pro radu, mají maximálně pár desítek příspěvků a jsou tady dva roky. Podle mě jedině kombinace obojího.consider píše:Na prispevky je to o nicem, to je pro posthuntery...
Nebo by to take mohlo byt na pocet prihlaseni.
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Kerry
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
s tim rakem "legenda fora" ...jestli zavest tak ne podle poctu prispevku ale podle casu a chovani na forech, takze by byla volba lidi steje jen na adminech....
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...

- shadow
- Středně pokročilý

Podle mě podobné ranky nemají smysl. Nejsme posthunterský fórum. Nevím, proč by měl být někdo podobně "honorován" jen proto, že tady visí a vyjadřuje se ke každé blbosti. Naopak v praxi většinou platí, že ti lidi, co něco vědí a kvalitně přispějí, nemají zase tolik času, ani jim to za to nestojí, zde nějak sáhodlouze viset a jen si selektivně vybírají témata, kde mohou opravdu nějak ku prospěchu všech hodnotně přispět.
Rozhodná je kvalita , hodnota příspěvků, ne jejich počet, ani datum registrace uživatele, ani množství času jím ztrávené na fóru. Myslím, že současný stav vyhovuje.
Maximálně až někdo dosáhne takové úrovně, tj. takového počtu opravdu hodnotných, inteligentních a a věcných příspěvků, že si fakticky zaslouží rank čestný člen, tak nevidím důvod, proč mu ho neudělit, když k tomu je většinová vůle.
Ale abychom pak tady neměli samé čestné členy. Už teď jich zde máme dost (i když oprávněně)
edit: nějaké překlepy...
Rozhodná je kvalita , hodnota příspěvků, ne jejich počet, ani datum registrace uživatele, ani množství času jím ztrávené na fóru. Myslím, že současný stav vyhovuje.
Maximálně až někdo dosáhne takové úrovně, tj. takového počtu opravdu hodnotných, inteligentních a a věcných příspěvků, že si fakticky zaslouží rank čestný člen, tak nevidím důvod, proč mu ho neudělit, když k tomu je většinová vůle.
Ale abychom pak tady neměli samé čestné členy. Už teď jich zde máme dost (i když oprávněně)
edit: nějaké překlepy...
show must go on..
- Mastero
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele: