Vzdy, ked idem hrat nejaku hru, tak sa mi zruti system. Trva to rozne dlho, v zavisloti od hry. Napr. ak hram The Chronicles of Riddick tak mi hra spadne hned po uvode, ako ide uvodne intro pred hrou, niekedy uz v menu.
V hre Stronghold 2 mi hra spadla az v Tutoriali.
Taktiez ked som hral GTA:SA, tak hra padalo, pocas hrania, avsak v roznych situaciach.
Restart systemu je vzdy pri kazdej hre rovnaky ... hra sa sekne na mozno 1s max. pocuj tu jednu sekundu zvuk, ktory sa opakuje (ci uz hudba, alebo nejaky voice v zavislosti co konkretne islo v hre) a potom sa comp restartne.
Windows vsak nepusti scandisk, resp. ta modra obrazovka pred loadovanim Win sa spusti, ale bez toho aby som klikol na klavesu je uz napisane "Disk check has been cancelled".
Potom vzdy normalne Wokna pracuju, mozem spustat programy, komunikovat cez ICQ ci Skypa, brazdit netom a pocitac sa nerestartne.
Skusal som preinstalovat ovladace pre Nvidia Nforce2 ale aj Catalysty 5.8 mam. Stale vsak problem pretrvava. Vypol som aj fciu FastWrite pre grafu a nepomohlo. VPU Recover mam zapnuty.
Prosim poradte, mam kopu hier, ktore si ani nemozem zahrat a prazdninysa kratia, potom uz nebude cas
Diks za odpovede.