PINNACLE STUDIO
- merano
- Nováček

-
PINNACLE STUDIO
Prosím potřeboval bych poradit, jak udělat dvě menu, kdy první menu bude odkazovat na celý film a zároveň na druhé menu. Druhé menu bude obsahovat výběr kapitol a návrat do druhého menu. Zkoušel jsem to různě udělat, ale vůbec se mi nedaří. Dále by mě zajímalo, proč naskenovaný obrázek, který je použit jako tapeta v menu je rozmazaný. Děkuju za rady
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: PINNACLE STUDIO
Ty menu jsou jednoduchy proste z jednoho u deláš odskok na druhe. Je to snad i k nápovede k Pinnacle.Ted jsem na noutu ale myslim pomoci tech šipek se to dela.merano píše:Prosím potřeboval bych poradit, jak udělat dvě menu, kdy první menu bude odkazovat na celý film a zároveň na druhé menu. Druhé menu bude obsahovat výběr kapitol a návrat do druhého menu. Zkoušel jsem to různě udělat, ale vůbec se mi nedaří. Dále by mě zajímalo, proč naskenovaný obrázek, který je použit jako tapeta v menu je rozmazaný. Děkuju za rady
Obrázek je rozmazany možná kvuli malému rozlišeni. nekdy taky interpolaci když se ti znej dela snimek. Já mám obrazky ostre ale nekdy taky se máznou tak je rovnou vymenim, nekdy stačilo zmenit pomer stran.
- merano
- Nováček

-