PINNACLE STUDIO

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
merano
Nováček
Nováček

PINNACLE STUDIO

Příspěvek od merano »

Prosím potřeboval bych poradit, jak udělat dvě menu, kdy první menu bude odkazovat na celý film a zároveň na druhé menu. Druhé menu bude obsahovat výběr kapitol a návrat do druhého menu. Zkoušel jsem to různě udělat, ale vůbec se mi nedaří. Dále by mě zajímalo, proč naskenovaný obrázek, který je použit jako tapeta v menu je rozmazaný. Děkuju za rady
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: PINNACLE STUDIO

Příspěvek od Dzin »

merano píše:Prosím potřeboval bych poradit, jak udělat dvě menu, kdy první menu bude odkazovat na celý film a zároveň na druhé menu. Druhé menu bude obsahovat výběr kapitol a návrat do druhého menu. Zkoušel jsem to různě udělat, ale vůbec se mi nedaří. Dále by mě zajímalo, proč naskenovaný obrázek, který je použit jako tapeta v menu je rozmazaný. Děkuju za rady
Ty menu jsou jednoduchy proste z jednoho u deláš odskok na druhe. Je to snad i k nápovede k Pinnacle.Ted jsem na noutu ale myslim pomoci tech šipek se to dela.
Obrázek je rozmazany možná kvuli malému rozlišeni. nekdy taky interpolaci když se ti znej dela snimek. Já mám obrazky ostre ale nekdy taky se máznou tak je rovnou vymenim, nekdy stačilo zmenit pomer stran.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
merano
Nováček
Nováček

Příspěvek od merano »

když ty obrázky naskenuju v rozlišení 1200 na 1200. ale měním u nich velikosti stran, aby byly přes celou obrazovku. do té nápovědy se ještě podívám. snad na to příjdu. dík
merano
Nováček
Nováček

Příspěvek od merano »

proč mám fotky vložené do časové osy tak rozmazané a neostré? když si je zobrazím v prohlížeči, tak jsou zcela ostré. dík za radu
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“