Problemy s pingem u hraní her
- bigrolf
- Nováček

Problemy s pingem u hraní her
Ahoj,mám velký problém.Když smažím jakoukoliv hru po síti,asi po deseti minutách se v pravém horním rohu objeví ikona bedny od počítače,bliká červeně a je u ní červený vykřičník.Okamžitě se zvýší ping z cirka 20
na úplně šílených 5OO až 800
.Toto trvá cirka 10 až 15 vteřin,pak to skončí a za dvě tři minuty se situace opakuje.Připojení mám jednomega WI-FI a používám antivir AVAST,KERIO Firewall a Ad-aware.Situace se opakovala,i když jsem přeinstaloval system-takže byl na 100% čistej
.Nevíte někdo co s tím?Su z toho nešťastnej
.Díky
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- spirit64
- Mírně pokročilý

- bigrolf
- Nováček

- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jestli máš připojení přes wifi a sdílíš ho, tak za vysoký pingy může přenášení dat mezi klienty.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- fanik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- bigrolf
- Nováček

- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
noo, zas tak to není. Hlavně zaleží kolik platí, protože pokud platy 200 tak ADSL za to nekupí, navic nemusi být dostupné, pokud sdílí připojení tak holt smula no. WIFI ma stabilní pingi, hodně zaleží jak je to daleko a taky na počasý, wifi totiž ruší i voda takže pokud chčíje tak muže hrát akorát piškvorky[CZ]mike píše:jezis nebudte blbi... vy chcete hrat na wi-fi a chcete mit stabilni odezvu....omg. Vzduchem nikdy nebudes mit odezvu jako s kabelem.
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
- fanik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
- Maxtor
- Začátečník

-
Pripojim sem svuj dotaz.. Hravam Q3.. kdyz si napinguju server prez prikaz. radku, jsem na 20ti.. kdyz zapnu Q3 a pripojim se na teze server, jsem s ve hre s pingem na 50-60ti... nechapu.. zacalo to v lete a od ty doby zadna zmena.. jakoze pred letem jsem i ve hre mel ping stejny, jako v prikazove radce...
Reinstall oken uz mezitim probehl, takze nejakej bordel ve sluzbach to nebude.. zkousel jsem si hrat s paketama.. bez vysledku.. zlepsilo se to max. o 5.. nenapada nekoho neco.. asi zavolam providerovi..
jinak mam DSL od contactelu..
Reinstall oken uz mezitim probehl, takze nejakej bordel ve sluzbach to nebude.. zkousel jsem si hrat s paketama.. bez vysledku.. zlepsilo se to max. o 5.. nenapada nekoho neco.. asi zavolam providerovi..
jinak mam DSL od contactelu..
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
Vis ono kdyz to delas pres prikazovy radek tak proste jen podas pozadavek na odezvu k urcitemu server(k tomu serveru na kterem hrajes predpokladam). Jenomze latence se ti zveda cim vetsi trafic na lince je. Takze kdyz hrajes prenasi se tvoje pozice kde jsi co delas tudiz se ti zveda i latence.
asi takhle nejak
asi takhle nejak
- Maxtor
- Začátečník

-