Mam taky problem
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- mimo
- Začátečník

-
Mam taky problem
Vzdy ked sa idem prihlasovat na nejakej stranke alebo do mailu, tak sa mi hned po zadani prveho psmena objavi prihlasovacie meno a sem tam uz aj heslo... Chcem to zmenit nech si to nepamata, skusal som v nastaveniach exploreru zmenit User authentication->Logon->Prompt for user name and pasword ale stale sa mi to tam zobrazuje tak neviem v com je chyba...
Dalsi problem mam gmail mail nothificator, ale zrazu mi prestal fungovat a stale mi vypisuje ze mam odblokovat Active X , dal som podla daneho postupu Run ActiveX controls and plug-ins na Enable a stale mi to nefunguje...
Neviete mi niekto poradit co s tym?
Dalsi problem mam gmail mail nothificator, ale zrazu mi prestal fungovat a stale mi vypisuje ze mam odblokovat Active X , dal som podla daneho postupu Run ActiveX controls and plug-ins na Enable a stale mi to nefunguje...
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Mam taky problem
Vymazal si taky cookies?mimo píše:Vzdy ked sa idem prihlasovat na nejakej stranke alebo do mailu, tak sa mi hned po zadani prveho psmena objavi prihlasovacie meno a sem tam uz aj heslo... Chcem to zmenit nech si to nepamata, skusal som v nastaveniach exploreru zmenit User authentication->Logon->Prompt for user name and pasword ale stale sa mi to tam zobrazuje tak neviem v com je chyba...
- Dony
- Středně pokročilý

- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: ...
mimo píše:Cookies som vymazal ale ten blby ie to nepochopil...
Taky to jde když treba pišeš do google tak na to najedeš a dáš delete i ve formulářich....
jinak co ti brani neprejit treba na FireFox?
- mimo
- Začátečník

-
- zombux
- Odborník PCT

už jsem ti odpověděl ve druhým threadu kterej jsi založil 
//Dony: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... t=#6760883
//zomb: učíme se hledat
//Dony: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... t=#6760883
//zomb: učíme se hledat
Naposledy upravil(a) zombux dne stř 7. zář 2005, 13:01, celkem upraveno 1 x.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- mimo
- Začátečník

-
Tento prvy problem vyrieseny...
Bolo to v tom automatickom dokoncovani...
A neviete mi niekto este poradit ohladom tych Active X? Proste doteraz mi to fungovalo do pohody a zrazu to po mne pyta zmenu nastavenia v Active X, ktoru som vykonal a predsa to neide...
A neviete mi niekto este poradit ohladom tych Active X? Proste doteraz mi to fungovalo do pohody a zrazu to po mne pyta zmenu nastavenia v Active X, ktoru som vykonal a predsa to neide...