Jak taktovat Appelbreda 1,8 Ghz pomocí fsb

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Odpovědět
Mima
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jak taktovat Appelbreda 1,8 Ghz pomocí fsb

Příspěvek od Mima »

Koupil jsem si Appelbreda 1,8 Ghz a chtěl bych ho přetaktovat pomocí fsb. Duron běhá na 133 Mhz fsb a Já bych ho chtěl hodit na 166 Mhz. Nemohl by mi někdo říct, jestli to procesor vydrží při defoultní voltáži nebo jestli budu muset volty zvednout a jestli to procesor vydrží vůbec!!
Taky bych se chtěl zeptat, jestli nebude problém s deskou, která maximálně podporuje 166 Mhz fsb a taky jestli nebudou dělat problémy paměti (mám 512 MB DDR 266 Mhz :sad: - jaště z dřívějška) a AGP - slyšel jsem něco o nestandartních frekvencívh.

Mám Appelbreda 1,8 Ghz, 512 MB DDR 266 Mhz, ATI Radeon 9200 64 MB a 40 GB WD 7200 ot., a s chlazení nebudou rozhodně potížě - mám AERO 7 Lite :-D . + dobře větranou case.
Pajik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajik »

To ti nikdo neřekne, jestli to procík zvládne na default, to právě musíš zkoušet a případně zvyšovat. Deska to zvládne, bude spíš záležet na pamětech na kolik se rozhoupou, každopádně se neptej a zkoušej :)
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

pri male voltazi se procesoru nic nestane pouze nenabootoje... procesor nevydrzi az velke voltaze pri vysoke teplote (nastavuj maximalne do 1.8V a 65°C)....
deska ktera ma podle papiru podporu az do 166MHz FSb, tak pokud to nepojede mas moznost desku reklamovat (nesplnuje to k cemu byla vyrobena)
u pameti to bude horsi aby jely na 333 budes muset hodne zhorsit casovani a stejne neni zarucene ze to pojede...zalezi jake mas pameti je tu moznost ze to zvladnou ale ne prilis velka...

And ye shall know the truth and the truth shall make you free
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“