dial-up

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

dial-up

Příspěvek od serizovatel »

nezna nekdo tel: cislo? pro pristup na nett pres dial-up ale s klasickou volackou ne 971! aby to fungovalo jako normalni volani,,dalo by se vyuzit volani zdarma pro dial-up,,,neradte me adsl nebo bezdrat,,jsem z takovej diry kde zatim nic nejde,,diky vsem
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: dial-up

Příspěvek od Jan Machalík »

serizovatel píše:nezna nekdo tel: cislo? pro pristup na nett pres dial-up ale s klasickou volackou ne 971! aby to fungovalo jako normalni volani,,dalo by se vyuzit volani zdarma pro dial-up,,,neradte me adsl nebo bezdrat,,jsem z takovej diry kde zatim nic nejde,,diky vsem
Hele ja jsem taky z diry, ale pripojuji se pres CDMA, je to jediny rozumny pripojeni, modem sem malem roslapal, jelo mi to nejakejch 30kb/s a to me vazne sr...lo, poridil sem si CDMA a spokojenost az na tu cenu, 1069 mesicne, ale je to o nicem jinem
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od serizovatel »

no jo ,,jenze u me funguje akorat gprs v zakladu ,,,nepouzitelny ani pro hry ktery hraju pres dial-up,,
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

serizovatel píše:no jo ,,jenze u me funguje akorat gprs v zakladu ,,,nepouzitelny ani pro hry ktery hraju pres dial-up,,
je mi líto ale pokud tam nejde ani CDMA tak máš holt smulu.
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Vis ze to telecom stejne po 30 minutach (myslim) odpoji, nebo zacnes platit (ted nevim). Co trochu predrazeny ADSL?
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

Don Martinez píše:Vis ze to telecom stejne po 30 minutach (myslim) odpoji, nebo zacnes platit (ted nevim). Co trochu predrazeny ADSL?
više psal že mu tam ADSL nefunguje.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“