dial-up
Moderátor: Don
- serizovatel
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
dial-up
nezna nekdo tel: cislo? pro pristup na nett pres dial-up ale s klasickou volackou ne 971! aby to fungovalo jako normalni volani,,dalo by se vyuzit volani zdarma pro dial-up,,,neradte me adsl nebo bezdrat,,jsem z takovej diry kde zatim nic nejde,,diky vsem
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění 
- Jan Machalík
- Mírně pokročilý

Re: dial-up
Hele ja jsem taky z diry, ale pripojuji se pres CDMA, je to jediny rozumny pripojeni, modem sem malem roslapal, jelo mi to nejakejch 30kb/s a to me vazne sr...lo, poridil sem si CDMA a spokojenost az na tu cenu, 1069 mesicne, ale je to o nicem jinemserizovatel píše:nezna nekdo tel: cislo? pro pristup na nett pres dial-up ale s klasickou volackou ne 971! aby to fungovalo jako normalni volani,,dalo by se vyuzit volani zdarma pro dial-up,,,neradte me adsl nebo bezdrat,,jsem z takovej diry kde zatim nic nejde,,diky vsem
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
- serizovatel
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
no jo ,,jenze u me funguje akorat gprs v zakladu ,,,nepouzitelny ani pro hry ktery hraju pres dial-up,,
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění 
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Vis ze to telecom stejne po 30 minutach (myslim) odpoji, nebo zacnes platit (ted nevim). Co trochu predrazeny ADSL?
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: