Lepší procesor, nebo víc paměti grafické karty???
Moderátor: Don
- swip
- Nováček
-
Lepší procesor, nebo víc paměti grafické karty???
Vybírám mezi dvěma notebooky. ACER TM 4102WLMi a ACER ASPIRE 3023. Oba mají velmi podobnou konfiguraci i cenu. Je mezi nimi jeden zásadní rozdíl. TM má Pentium M-740 ( 1,7 Ghz a 2 MB L2 CACHE ) a ATI MOBILITY RADEON X700 64 MB VRAM, 512 MB DDR- 333, 80 GB HDD. ASPIRE má SEMPRON 3000+ ( 1,8 GHz a 256 KB L2 CACHE ), ale má X700 128 MB VRAM, 512 MB DDR- 333, 80 GB HDD. Mohli byste mi prosím poradit, který z nich si mám vybrat? Notebook chci pro práci, ale i na hry, a rád bych si zahrál i hry, které jsou náročnější (DOOM 3, HL2 ...) U X700 128 MB bude pravděpodobně i horší výdrž baterie, a i na tom mi záleží. Je 64 MB VRAM na hry málo a mám raději koupit nota s horším procesorem,nebo bude 64 MB stačit a počítač s Pentiem bude výhodnější ???
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Pentium M, ten Sempron je do notebooku na prd, jestli ti zalezi i na vydrzi tak urcite Sempron ne. BTW: Pentia M jsou hodne vykonne procesory (i na nizsich frekvencich), a tech 64 MB RAM asi trosku znat bude, ale zase ne tolik aby se to podle me nevyplatilo - 64 MB urcite na Dooma staci, takze by melo aj na HL2.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- totot
- Začátečník
- dr.Neon
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- mihail
- Nováček
-
- joXerus
- Začátečník
onimaj myslim case na lmi a wlmi stejnou take tam máš orovskej rám kolem displeje a pořád je to stejná kráva s malým displejem ( tak tomá alespon kámoš)
jak říkáš - je to otázka PREFERENCÍ.....
jak říkáš - je to otázka PREFERENCÍ.....
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12