NHL 2006

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Rider008
Začátečník
Začátečník

NHL 2006

Příspěvek od Rider008 »

No co ma to uz niekto ? Co na to hovorite ?

Ja to budem mat vecer :).
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

já to budu mít zítra tak uvidím, mám nejradši hokej takže jestli mě to zklame tak to vyletí oknem. Fotbal moc nemusím.
Rider008
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rider008 »

no troska som sa sklamal grafika skoro rovnaka ako na 2005, ak nie uplne rovnaka

A zasa je tu ten sprosty zakaz ze sa nedaju pouzit niektore tlacitka.
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

rok co rok do nas tlacia to iste, aktualizuju supisky a maju novu hru na predaj
toto bude dalsi kusok pre zarytych fanusikov NHL, vsetci budu tvrdit, aku uzasnu to ma grafiku, ale rozdiely budu zas minimalne oproti 05
za tie roky som uz prisiel na to, ze je jedno ci sa hram 03, alebo 04, alebo 05, tak ci tak ma to kvoli blbemu spracovaniu neberie :oops:
Lukas[CZE]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukas[CZE] »

Souhlasím stím co napsal Joži!!! Proto mě typy tadytěch her moc neberou :huh:

imho nejlepší ze série NHL se kterým sem si užil nejvíce zábavy bylo NHL 93 :twisted:
Vikin
Nováček
Nováček

Příspěvek od Vikin »

Myslim, ze tato serie je obrovske zklamani.
Nejak zde neexistuje obrana, mit za tretinu skore 5:6 a 20:30 strel neni vyjimecnost.
Velmi mala sance, ze clovek ubrani 1vs1 najizdejiciho hrace, ai nejak nefunguje, pac me to furt precisluje 1vs3, spousta golu pada, kdyz pc nahrava do prostoru mezi kruhy, kde si nijak nebraneny utocnik dava z prvni gol.
Hral sem vsechny serie od 93, ale tuto asi vynecham.

Po dlouhe snaze vymyslet obranu se mi trochu osvedcilo tohle:
mit pred svoji branou co nejvic hracu :D a blokovat a blokovat
pri najezdu 2vs1 proste natahnout obrance na led a blokovat
obcas jde pouzit hakovani, sekani, hit, ale nic moc, hlavne kdyz se vyriti sikovny utocnik s pukem do tretiny, tak je obrancem nezastavitelny.

Oproti 05 jsou strasne zjednoduseny prihravky, skoro neexistuje, ze byste netrefili spoluhrace a puk sel nekam mimo.

Jsem zvedav, jestli mam takove pocity jenom ja, nebo to je i u ostatnich.
HP Compaq nc6320: Intel Core Duo T2400@1,83GHz, 2x1024 MB 533MHz ram, SXGA+
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

ja jsem po nadseni z NHL2004 vynechal NHL2005 a ted jsem byl zvedavy na novy rocnik.

Moje dojmy:
NEnaplnuje mne novy rocnik totalnim zoufastvim z nemoznosti hrat cokoliv jineho nez HITovanou. Hity nejsou moc ucinne, zaroven bylo zredukovano i zrychleni, ktere je pevne dano pro kazdeho hrace na cely zapas a kdyz ho vycerpate, uz nezrychlite, ani po prestavce.

Graficky je hra myslim si zase lepsi. Sice to nejsou stovky procent, ale rekl bych tak cca 20-30% oproti NHL2005 to bude. Proti NHL2004 je to jeste vice.

Menu je bohuzel opet stejne hloupe jako loni a nejen, ze nemuzete premapovat nejake klavesy, nebudete moct pouzivat ani vsechny gamepady. Tomuhle proste nerozumim. Nezaradit podporu obecneho ovladace (Pad, Joy ...), Fungovat vam bude zase o neco min ovladacu.

AI PC je bohuzel take jako vzdy, takze nedostatecne ... a nedozeneto ani super hrou. Super opet dava z urciteho typu pokazde gol a me to proste chytne ... Pravda, hrat na hard a v kazdem zapase dat souperi minimalne 6-7 golu.

Dalsi rad doplnim ... zatim se mi to libi, AI se bude muset prenastavit, tkaze uvidime ;).
---
BodyZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BodyZ »

este to nemam ale uz se nemuzu dockat, kdyz na to tak koukam tak me to asi bude srat. NHL 05 sem vynechal a jestli budu muset vzdat i 06 tak si pudu snad uz skocit. melo to bejt po spatnym roce zase dobry, jak je tomu u nhl od EA zvykem, ale nezda se. No uvidime az to otestuju. zatim cus a na bitve po netu nekdy zdar!!!
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

BodyZ píše:este to nemam ale uz se nemuzu dockat, kdyz na to tak koukam tak me to asi bude srat. NHL 05 sem vynechal a jestli budu muset vzdat i 06 tak si pudu snad uz skocit. melo to bejt po spatnym roce zase dobry, jak je tomu u nhl od EA zvykem, ale nezda se. No uvidime az to otestuju. zatim cus a na bitve po netu nekdy zdar!!!
nechtel jsem, aby muj komentar vyznel negativne. Zatim se mi to docela libi ... jenze ... to co mi vadilo na predchozich dilech stale zustava a moc dobre nechapu proc tomu tak je.

Par prikladu:

- pomer velikosti hrace k objektum (napr. brance)
- vratila se lahev, ale to neni lahev, to je barel ... zabira 1/4 sitky na brance :-)
- skluz brankare, kdyz je na zemi a hracu je takovy neprirozeny
- obrana je nerealna, dobry hrac, kdyz ma silu na zrychleni projede vzdy .. neubraniteho ani vy, ani PC AI
- statistiky jsou bohuzel ve stylu 2005, takze vidite vzdy max 5-7 hracu/tymu a to je proklate malo. Take razeni v jednotlivych kategoriich je opet konzolove stupidni (nic proti konzoli, ale na PC se ma tridit mysi a ne nesmyslne tlacitkem)

A co teprve "realnost" vysledku ... odehral jsem asi 7 zapasu, 1 na easy a 6 na hard ... jake bylo moje prekvapeni, kdyz v nevyssi obtiznosti padne (10 minut tretiny) dohromady 18 golu. Vysledky NJD vs NYR 7:10, NYR vs NJD 10:6, NJD vs CAR 8:11, NJD vs. FLO 17:6 !!!! mi neprijdou realne ani trochu. Po 7 zapasech na nejvyssi obtiznost ? no proste nevim co v nastaveni zmenit, aby to byl simulator a ne golovana.

Na hard bych ocekaval vybornou obranu, skvele zakroky brankaru a ne tohle. Snad najdu nastaveni pro AI, ktere umozni trochu normalnejsi vysledky.

Branky padaji hezke, dorazky, kombinace, one timer, sola, od modre, hra u mantinelu taky torchu je (sice ne jak v nhl2004, ale takto to staci, v 04 to bylo az moc ultimatni), jen proste by melo padat maximalne 6-10 golu na zapas dohromady.

Konecne ale to neni zase wrestling05 a to jsem moc rad. To jak dlouho u takoveho hokeje vydrzim je otazka ... nektere vlastnosti hry jsou totiz i pro online klani velmi spatnym krokem.

moje hodnoceni jako fandy 6,5-7/10

P.S. uz vidim zase ty EA Sport "zaplacena" hodnoceni na Games Tiscali 92% apod. :-D . Loni jsem se s JDem kvuli jejich hodnoceni docela slusne rafnul a to kvuli tomu, ze muj nazor na recenzi a hru byl vyrazne odlisny a tim padem cenzurovany (rozumej smazany). A pak uz to jelo :-)) heh, bylo to i tady na foru, tak kdo se chce pobavit pouzijte hledani :-))) JSem zvedavy jak to bude letos ;).
---
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Posledni NHL co sem hral bylo 2001 :) . Ta hra je stale stejna - nejhorsi na tom je ze nejdou treba stahnout novy soupisky - EA proste chtej aby si vsichni kazdej rok kupovali dalsi dil - navic kdyz tu hru vyvijite rok tak je to zatracene malo... Chtelo by to treba min dilu ale lip zpracovanejch. Diky tomuhle pristupu sporty na kompu uz v podstate nehraju.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Rider008 píše:... no troska som sa sklamal grafika skoro rovnaka ako na 2005, ak nie uplne rovnaka...
Dokud EA nenasadí do svých sportovních her pořádné shadery, tak se grafická stránka hry nemá kam zlepšovat. Používaný grafický engine je sice stále použitelný a nevypadá špatně, ale již technologicky zaostává.
Naposledy upravil(a) prf.KuBA dne pon 12. zář 2005, 17:33, celkem upraveno 1 x.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Poslední co jsem hrál já byla NHL 99 od té doby občas u kámoše proti sobě, ale jinak je to pro mě mrtvé... Fifu nehraju jelikož mě nebaví, ale NBA 2005 jsem si s chutí zahrál (před tím naposledy 2000) no uvidíme jak budou vypadat nové díly dalších serií tohle opravdu ne... Ztráta peněz...
l0k1
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

.

Příspěvek od l0k1 »

Plis help: nainstalujem NHL, pustim a mi to ostane v uvodnej obrazovke kde sa zobrazi nazov pesnicky, ta sa nasledne zroluje spat do znaku EA a len sa toci..nic vac...potom ide dat jedine quit ? cim to moze byt ?
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: .

Příspěvek od Wiruss »

l0k1 píše:Plis help: nainstalujem NHL, pustim a mi to ostane v uvodnej obrazovke kde sa zobrazi nazov pesnicky, ta sa nasledne zroluje spat do znaku EA a len sa toci..nic vac...potom ide dat jedine quit ? cim to moze byt ?
máš originálku? :wink:
l0k1
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: .

Příspěvek od l0k1 »

Wiruss píše:
l0k1 píše:Plis help: nainstalujem NHL, pustim a mi to ostane v uvodnej obrazovke kde sa zobrazi nazov pesnicky, ta sa nasledne zroluje spat do znaku EA a len sa toci..nic vac...potom ide dat jedine quit ? cim to moze byt ?
máš originálku? :wink:

TAKZE JE TO TYM, ZE TREBA MAT V OVLADACOCH KU GK. NASTAVENE VERTIKALNA SYNCHRONIZACIA bud ovladane programom alebo zapnute :-O
zaky123
Nováček
Nováček

Příspěvek od zaky123 »

pomozte mi, nainstalujem hru, v pohode ju spustim ale ked ma zacat zapas vtedy mi vypne hru. ukazuje mi aj zaciatocnu ukazku zapasu, ale ked sa ma zacat zapas vypne to. skusal som aj to s vertikalnou synchronizaciou a nejde to. co mam robit?
undeath
Nováček
Nováček

Příspěvek od undeath »

no NHL 06 me pripadne lepsi nez 05 ale stejne je asi nejlepsi 04
cr89azy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cr89azy »

Stahoval jsem demo, ale neslo spustit! Grrr... Ale pristi tyden budu mit originalku ... 8-)
Komise pro Legalizaci Integrace Teroristických Organismů a jejich RehabilitacI ve Společnosti
Red Dwarf
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

no celkem se mi tento díl NHL zamlouvá, sice opět musím použít joytokey abych si to zahrál s gamepadem ale to už je tradice:) Graficky je to skoro stejné, ale co mě hned po startu hry překvapilo že nefunguje menu na starších ovladačích k GK.
undeath
Nováček
Nováček

Příspěvek od undeath »

na stredni obtiznost jsem dal kanadu 11:3 a hral jsem za cechy...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“