Mlčící zvuková karta CMI8738SX

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
honzastr1
Nováček
Nováček

Mlčící zvuková karta CMI8738SX

Příspěvek od honzastr1 »

Ahoj mám prosbu . Koupil jsem si zvukovou kartu CMI8738SX a chtěl jsem ji zprovoznit. Zasunul jsem ji do prvního slotu pod grafickou kartu ,nainstaloval jsem ovladače a zvukovka mlčí..Odinstaloval jsem integrovanou zvukovku ,zakázal v Biosu .V panelu nastavení hlasitosti je vše na nejvyšší hlasitost.Repro je v pořádku,Nevím co s tím dál . Byla koupená uplně nová Je potřeba udělat ještě něco na základní desce? Nějaké propojení s novou zvukovkou? Základní deska je 8HDA5I Epox. & nbsp; http://www.hw.by/cgi-bin/article.cgi?mode=print&n=374 Je tam nějaké propojení 10 kolíků které jsou různě propojené a teď jsou ve stavu propojení Front Line-out-L a Rear Line-out-FL a další propojení Front Line-out-R a Rear Line-out-FR Honza
Omlouvám se ale nevím co s tím ve foru jsem nenašel nic co by mi pomohlo
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

S deskou nic nepropojuj a radši vyzkoušej posunout jí do nějakýho jinýho PCI slotu.
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jan Machalík »

TomV píše:S deskou nic nepropojuj a radši vyzkoušej posunout jí do nějakýho jinýho PCI slotu.
Podle toho co psal sem pochopil ze zvukovku to najde, ale neni z ni nic slyset, takze mohou byt vadne vystupy.
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

mno CMI bohužel suxx (owned - píštu to správńě ? owned = mám s ní skillz ?) já ji provozoval, lupalo to, bublalo to, mizerně hrálo. Ale tohle se mi nestalo :)
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“