Acer Aspire 3023WLMi, AMD Sempron 3000+, X700 128MB, 1GB RAM

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
OndraC
Začátečník
Začátečník

Acer Aspire 3023WLMi, AMD Sempron 3000+, X700 128MB, 1GB RAM

Příspěvek od OndraC »

Tenhle notebook si chci koupit. Muzete mi o nem neco rict, na co si dat pozor, v cem zlobi atd... Jeste jsem uvazoval nad 5024 ale 3023 je vykonejsi... Vse diky...
Anduril
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Anduril »

Nízká výdrž na baterie a poměrně vysoká hmotnost..
nechceš raději něco s Pentium-M nebo Turionem?
HP nx7400 EY505ES
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Jestli chces jenom DTR (Desktop replacement) tak bych ho asi prekous, ale pokud chces i cestovat kup Pentium M. Kamos notebook se Sempronem ma a musim rict, ze kdyz vypne vetrak tak ten notebook topi tak, ze se na nem ani neda psat :oops: .
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
swip
Nováček
Nováček

Příspěvek od swip »

Tak tenhle problém jsem řešil taky, ale nakonec jsem se rozhodl úplně jinak. Acer TM 4102WLMi. Má pentium M-740 1,7 GHz s 2 MB L2 CACHE, jinak všechno stejný. Až na grafiku. U TM je X700, ale pouze 64 MB VRAM, což mě původně taky odradilo, ale pak sem si to rozmyslel. Zítra ho teprve budu objednávat, takže osobní zkušenosti napsat nemůžu. Jen mě zaráží ten 1 GB RAM. Tos sehnal kde? Já ho viděl jen s 512 MB. Jinak ten Aspire 5024 vypadá určitě zajímavějc, než 3023. Už proto, že má Turion, ne Sempron.
OndraC
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od OndraC »

swip píše:Tak tenhle problém jsem řešil taky, ale nakonec jsem se rozhodl úplně jinak. Acer TM 4102WLMi. Má pentium M-740 1,7 GHz s 2 MB L2 CACHE, jinak všechno stejný. Až na grafiku. U TM je X700, ale pouze 64 MB VRAM, což mě původně taky odradilo, ale pak sem si to rozmyslel. Zítra ho teprve budu objednávat, takže osobní zkušenosti napsat nemůžu. Jen mě zaráží ten 1 GB RAM. Tos sehnal kde? Já ho viděl jen s 512 MB. Jinak ten Aspire 5024 vypadá určitě zajímavějc, než 3023. Už proto, že má Turion, ne Sempron.
No tu 1GB RAM bych si tam hodil...jeste se podivam na tu Acer 4102WMLi...diky...
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“