Police Quest 4 Open Season - shanim patch

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Police Quest 4 Open Season - shanim patch

Příspěvek od Pop »

Prosim o pomoc:
Parim Police Quest 4 a ve scene na radnici, jak mluvi o pripadu, tak to spadne v okamziku, kdy na neho vyskoci ten arijec s klackem. Je tam vzdycky fatal error. Podle recenzi je ta hra pomerne zabugovana, ale existuji patche 1.0b, 1.0c,ale nemuzu je nikde na netu najit. Nasel jsem jednu stranku s odkazama na soubory, ale neexistuji. Nemuze mi nekdo pomoct? Nemate to nekdo v archivu? diky
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pop »

No tak patch 1.0c uz jsem nasel, nicmene podle popisu nevim jestli pomuze a hlavne se tam pise, ze po instalaci jsou vsechny savy k nicemu, coz se mi moc nelibi .. :(
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pop »

Prozatim vyreseno, spustil jsem to v DOSBoxu. Kriticka scena prosla bez problemu, pokracuju dal bez DB, jelikoz v nem je to dost pomale.
Mirkana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirkana »

hel co to je za tip hry ??
MB: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2,CPU: Ryzen 7 5700x, GPU: Palit RTX 4070ti 12GB, Ram: Corsair 32GB KIT DDR4 3600MHz CL 18 RGB, SSD:Kingston NV2 500GB, SSD 2TB,HDD 4TB, SSD 500G Zdroj: Corsair 850W
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pop »

Mirkana píše:hel co to je za tip hry ??
Adventura. Cca rok 1993 myslim. Nostalgie :)
Mirkana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirkana »

dikas :)
MB: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2,CPU: Ryzen 7 5700x, GPU: Palit RTX 4070ti 12GB, Ram: Corsair 32GB KIT DDR4 3600MHz CL 18 RGB, SSD:Kingston NV2 500GB, SSD 2TB,HDD 4TB, SSD 500G Zdroj: Corsair 850W
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“