nevalidni kod..

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Huggi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

nevalidni kod..

Příspěvek od Huggi »

This page is not Valid HTML 4.01 Transitional!

Below are the results of attempting to parse this document with an SGML parser.
Error Line 18 column 58: there is no attribute "HEIGHT".

<table cellpadding ="0" cellspacing="0" border="0" height="100%">

You have used the attribute named above in your document, but the document type you are using does not support that attribute for this element. This error is often caused by incorrect use of the "Strict" document type with a document that uses frames (e.g. you must use the "Transitional" document type to get the "target" attribute), or by using vendor proprietary extensions such as "marginheight" (this is usually fixed by using CSS to achieve the desired effect instead).

This error may also result if the element itself is not supported in the document type you are using, as an undefined element will have no supported attributes; in this case, see the element-undefined error message for further information.

How to fix: check the spelling and case of the element and attribute, (Remember XHTML is all lower-case) and/or check that they are both allowed in the chosen document type, and/or use CSS instead of this attribute.
jde tohle nejak obejit jinym zpusobem nez prez css? to FF nepochopi a cely se m to rozjedeprotoze bych to potreboval specifikovat jen na 2 mistech.. :sad:
sheriff.wiggum
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sheriff.wiggum »

ne nejde. table nema zadny parametr height, co ti brani udelat to v css? :? a nebo to udelej style="height ...". idealni by bylo predelat do divu a table nechat pro tabulky :)
Huggi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huggi »

pres styl se mi to rozjede cely protoze to neni jedinej height kterej tam mam v table..

jak style="height ..." presne pls? tak sem to nejak zkousel ale taky mi to neslo..
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

Huggi píše:pres styl se mi to rozjede cely protoze to neni jedinej height kterej tam mam v table..

jak style="height ..." presne pls? tak sem to nejak zkousel ale taky mi to neslo..

Kód: Vybrat vše

<table style="height:100%;">
vice na http://www.jakpsatweb.cz/css/height.html
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
Huggi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huggi »

dekujuu mockrat..predtim jsem asi musel delat nakou chybku ze to mi toneso ne newim..ted jse to zkusil znova a
This Page Is Valid HTML 4.01 Transitional!

sice to je k nicemu ale pro dobrej pocit :))
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

Huggi píše:dekujuu mockrat..predtim jsem asi musel delat nakou chybku ze to mi toneso ne newim..ted jse to zkusil znova a

no neni to jen pro dobrej pocit, ja bych rekl, ze pokud ma nekdo XHTML a treba jeste Strict, tak to hodne svedci o jeho schopnostech a urovni psani.. proste kod je cisty a ne ze nekdo pomalu ani nezavira tagy apod..
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

stejne ti obcas nepomuze nic jinyho, nez udelat nekde kompromis, protoze kazdej prohlizec ma jinak "naprasenej" HTML parser... :(
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

Dony píše:stejne ti obcas nepomuze nic jinyho, nez udelat nekde kompromis, protoze kazdej prohlizec ma jinak "naprasenej" HTML parser... :(
no jo, ale co ti brani to co se bude zobrazovat spatne upravit konkretne na browser? Treba pro IE staci pridat pred style _ tedy treba "width:280px; _width:300px;" a nejen tohle... je toho vice a potom je to vse jednodusi nez se zda ;-)
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Skodik píše:
Dony píše:stejne ti obcas nepomuze nic jinyho, nez udelat nekde kompromis, protoze kazdej prohlizec ma jinak "naprasenej" HTML parser... :(
no jo, ale co ti brani to co se bude zobrazovat spatne upravit konkretne na browser? Treba pro IE staci pridat pred style _ tedy treba "width:280px; _width:300px;" a nejen tohle... je toho vice a potom je to vse jednodusi nez se zda ;-)
Tyto hacky bych moc nedoporucoval a kdyz, tak jen v nevyhnutelnych pripadech...
Huggi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huggi »

Skodik píše:
Huggi píše:dekujuu mockrat..predtim jsem asi musel delat nakou chybku ze to mi toneso ne newim..ted jse to zkusil znova a

no neni to jen pro dobrej pocit, ja bych rekl, ze pokud ma nekdo XHTML a treba jeste Strict, tak to hodne svedci o jeho schopnostech a urovni psani.. proste kod je cisty a ne ze nekdo pomalu ani nezavira tagy apod..

no ja sem ted arad ze to mam v HTML 4..do XHTML bych to asi nepredelal :p
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

Huggi píše:
Skodik píše: no neni to jen pro dobrej pocit, ja bych rekl, ze pokud ma nekdo XHTML a treba jeste Strict, tak to hodne svedci o jeho schopnostech a urovni psani.. proste kod je cisty a ne ze nekdo pomalu ani nezavira tagy apod..

no ja sem ted arad ze to mam v HTML 4..do XHTML bych to asi nepredelal :p
o to nejde.. imho by jsi to v poho vzladl. Ale je naprosto zbytecne a NAROCNE predelavat uz hotovy web, web by se takhle mel psat uz nejlepe od zacatku, potom je to celkem v pohode.
Huggi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huggi »

to ej mi jasny..ale me ted kdyz sem ho dodelal se prestava libit :)) hlavne to slozity JS menu.. ale zase predelavat se mi tot aky nechce..i kdyz vim ze ted bych to udella jinak a jednodusejc..
Huggi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huggi »

heh tak sem se uz rozhodl..kamos mi pomuze s kostrou a udelam ten web znova a v PHP ;)
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“