zdravim!
doma mame siet, kde sme styria pripojeny cez switch... vsetko par mesiacov fungovalo presne tak ako ma: chatujeme, pretahujeme si data, parime a tak pod. zrazu z nicoho nic nastal problem na mojom kompe. rychlost stahovania dat z ineho kompiku je len nieco okolo 0,5mb/s. zaujimave ale je, ze tie tri kompy medzi sebou v akychkolvek kombinaciach nemaju s prenosom vobec ziadny problem a vsetko funguje tak ako ma. problem je len u mna. ked sa napriklad pokusam stiahnut film z ineho kompu v sieti, tak priblizne po 250mb stiahnutych dat rychlost nahle padne z 8-9mb/s len na spominanych 0,5mb/s. toto niekedy robi az po chvili stahovania, niekedy hned od zaciatku. obcas ale velmi vynimocne sa stane, ze to bez problemov pretiahne cely film. zvycajne chvilku po restarte. ked rychlost padne dole, procesor sa stavi na 100 percent vytazenosti. toto mi na mojom kompe robi bez ohladu na to, ci tam mam XP, ME alebo podobne. skusali sme vsetko mozne kombinovat ale VZDY je tento problem len u mna. ostatni ficia v pohode. zaujimave na celej situacii je to, ze vobec nic sa nemenilo v samotnej sieti ani na kompoch. proste jedneho krasneho rana mi to zacalo takto blbnut a som z toho uz dosti zufaly. mam dosku MSI KT4V s integrovanou sietovkou. poradi niekto? nemyslim, ze problem bude v biose alebo v driveroch, lebo ako som uz hovoril, par mesiacou to ficalo uplne v pohode.
mala rychlost prenosu v domacej sieti
Moderátor: Don
- g-m.name
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dony
- Středně pokročilý

- g-m.name
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
co sa tyka rychlosti, ponechali sme to vsetko na automatike. switch je 10/100, takisto kompy behaju na 10/100, akurat jeden ma len 10mbps. ja osobne teda 10/100. najozaj to moze byt aj v poskodeni kabla? myslim, ze keby bol niekde zly, tak by to neslo but vobec, alebo by bol ten problem staly, tzn. stale by to islo len ne tych priblizne 0,5mb/s... ale to si len myslim.
- g-m.name
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: