MX518 vs. Razer DameonBack

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
FL00P-y
Začátečník
Začátečník

MX518 vs. Razer DameonBack

Příspěvek od FL00P-y »

Uz dlouho se zhruba 3 týdny rozhoduju mezi mysi Razer a MX518 a nevim kterou vybrat muzete mi pls nekdo pomoci ? Diky vsem
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Obě jsou to skvělý myši, na PCT vyšlo i srovnání - http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=50 , ale obě myši mají dost rozdílný tvar a člověk si to musí vyzkoušet, jak mu která padne do ruky
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Kokis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kokis »

honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Mam Razera a me osobne sedi skvele, mam rad maly a lehky mysi, s MX500 sem to moc nedaval.

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

aaa, koukam tema presne pro me :) koukni sem http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... highlight= a sem http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=44392 - tady hlavne na posledni prispevek.

Jinak kdyz to shrnu, tak 518 jenom do vetsi ruky, nejvetsi problem mi pripadalo to vypoukly misto na pravy strane, strasne vadilo mymu prsteniku. Je to stejny i u mx 510 a 310. Jinak kdyz budes mi prachy, tak zkus tohle http://progamingshop.cz/item.asp?top=96&item=813&l=cz - ale 2,5 litru za mys uz je hustota :D ( i kdyz i 1350 moje pritelkyne doted nechape... :-D )
Kokis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kokis »

progamingshop je strašně předraženej myslím, že by se ten RAZER dal sehnat levneji :D
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Kokis píše:progamingshop je strašně předraženej myslím, že by se ten RAZER dal sehnat levneji :D
se koukni na TN trade - uz nikde jinde cooperheada nenajdes ;)
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

optika u MX518 a Razer Diamondback je rovnaka, rozdielny je len tvar.

Ja pri CSSku pouzivam pre pohyb mysi dva prsty, urcite nemam celu ruku polozenu na mysi, takze mne vyhovuje nizky tvar Razera PLASMA.
Predtym som mal rok MX500 a 10 mesiacov MX1000 Laser - takze tvar mysi od Logitechu uz "poznam".
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
FL00P-y
Začátečník
Začátečník

...

Příspěvek od FL00P-y »

No podotykam ze mam celkem malou ruku takze asi si mam poridit toho razera co... no jinak jeste jsem premyslel o Razeru Plasma limited e.
ale uz je to prece jen drazsi zalezistost takze asi si vezmu tu magmu.
Jinak ten Logitech G5 Laser Mouse bych asi nedal financne ale diky za tip.. treba casem ;)
Kokis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kokis »

wector píše:
Kokis píše:progamingshop je strašně předraženej myslím, že by se ten RAZER dal sehnat levneji :D
se koukni na TN trade - uz nikde jinde cooperheada nenajdes ;)
http://www.jsc-computers.cz/product_inf ... ts_id=5544 ale nekde jsem ho videl jste levneji :oops:
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

Taky mám razera je to suprovka ... ale MX518 je technologicky to samý ale neseděl mi tvar je to děsně baňatý a nepohodlný :( a taky nemá zlatej USB (jj slyšíš dobře a to doslova ;) )
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Digitaldoom píše:Taky mám razera je to suprovka ... ale MX518 je technologicky to samý ale neseděl mi tvar je to děsně baňatý a nepohodlný :( a taky nemá zlatej USB (jj slyšíš dobře a to doslova ;) )
Mam taky, ale ten zlatej USB je platnej asi jako kamna na pousti... :) BTW zazrak, ale musim s Radkem Hulanem tentokrat vic nez souhlasit :wink:
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

wector píše:
Mam taky, ale ten zlatej USB je platnej asi jako kamna na pousti... :)
nj ale potěší to ne ? :) krom toho zlato má supr voddivost tak možná to je něco platný ....
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Digitaldoom píše:
wector píše: Mam taky, ale ten zlatej USB je platnej asi jako kamna na pousti... :)
nj ale potěší to ne ? :) krom toho zlato má supr voddivost tak možná to je něco platný ....
v tomhle pripade asi ne, zadna z recenzi o tom nemluvila, je to spis pro oko a pro dojem. Ale mas recht: nejdriv vsechny vydrtim tech. parametrama, a kdyz jeste otravujou, ze 518 "to ma taky", tak zasadim K.O. se zlatym konektorem :-D :-D :-D
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

wector píše:
v tomhle pripade asi ne, zadna z recenzi o tom nemluvila, je to spis pro oko a pro dojem. Ale mas recht: nejdriv vsechny vydrtim tech. parametrama, a kdyz jeste otravujou, ze 518 "to ma taky", tak zasadim K.O. se zlatym konektorem :-D :-D :-D
a nezapomeň na taštičku z neoprenu !!! :satisfied: :inlove:
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Digitaldoom píše:a nezapomeň na taštičku z neoprenu !!! :satisfied: :inlove:
no vidis, ta je super :up: skoda ze nema poutko aby sla za opasek... Ale vidis, ani to neni OT, pac je to rada - Razer ma lepsi prislusenstvi
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Vzal bych je do ruky a tu co by mi seděla víc vzal ...
Goldnoob team proud member!
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Ja osobne mam MS IE 2.0 a naprosto mi dostacuje, sice jsem u znamich zkousel Logitechz atd, ale nikdy me poradne nezaujali, to Razer to je trosku jina parketa pokud chces z mys vyhazovat tak jedine Razera, logitech je jen firma co chce za svoje produkty spoustu penez pricemz moc toho za to neodvadi...

PS: Jde samoyrejmne o tvar ruky, takze zkouset, zkouset, zkouset... :wink:
FL00P-y
Začátečník
Začátečník

...

Příspěvek od FL00P-y »

Tak jo vsem diky za radu a nakonec jsem vzal toho razera sice porad nevim jestli mi padne do ruky ale jelikoz jste rikali ze razer je lepsi pro mensi ruku tak je to pro me.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“