Lite-On po čase začne špatně číst CD/DVD

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Vincent Vega
Začátečník
Začátečník

Lite-On po čase začne špatně číst CD/DVD

Příspěvek od Vincent Vega »

Mám Lite-On 1633S a začala mi blbnout při načítání disků. Nemůžu si přehrát DVD bo se hrozně trhá, nemůžu překopírovat CD bo by to trvalo den. Prostě jako bych tam strkal poškrabaný CD/DVD nebo by byla zašmudlaná čočka. Jenže vypaluje v pohodě. A teď ten zádrhel. Když ju dám na jinej kompl v OKeju. Zkusil jsem si přeinstalovat win a v OKeju. Jenže do 24 hodin byl problém z5. Nechce se mi pořád přeinstalovávat win. Co mám dělat? V čem může být chyba? Každopádně to nezačne blbnout po nějaké instalaci (třeba driverů apod), ale z ničeho nic. Jede jede a najednou ne... :(
PS: Přejel jsem si HDD Avastem a je v OKeju...
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Otázka je, jestli i na jiném počítači by byla za 24 hodin v OKeju. :oops:
Může odcházet, třeba se víc hřeje. Jinak čtení a vypalování může klidně jedno zlobit a druhý ne.
Bathory
Vincent Vega
Začátečník
Začátečník

Tím to nebude. Teď jsem znovu přeinstalnul Wokna (fuj to je ble práce :comp: ) a zase v OKeju. No a to od posledního nenačtení, když jsem to naposled před přeinstalací zkoušel, uběhla chvilka než se v pohodě začalo načítat install CD a po nahození Woken (mechanika tedy jela pořád) je zase v OKeju... Tak nevim :whaasup: ?
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Ještě pořád je v OKeju??? 8-)
Bathory
Vincent Vega
Začátečník
Začátečník

Jo pořád je v OKeju. Tak nevím čím to mohlo bejt :stupid: Kdyby zase začala zlobit písnu... :comp:
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“