SB Live 5.1 a propojeni

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
vooddoomann
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

SB Live 5.1 a propojeni

Příspěvek od vooddoomann »

zdravim,

mam takovy dotaz. Hravam casto hry po netu a komunikuju s lidma po TS nebo pres VT. Mam repro 5.1, klasiky zapojene do SB Live 5.1 vsechno v poradku, nyni ale mam headset a pokud chci mit zapnuty sluchatka tak musim vzdycky odpojit zase predni repraky (Line OUT). Musim porad vydelavat bednu ze stoliku a stourat se v tom zadu.
Na case mam zdirky pro mic (mic IN) a pro sluchatka (line OUT), jenze nevim kam do te SB 5.1 mam strcit ten kablik, ktery vede od case od te zdirky s mic IN a s line OUT?!

Poradi nekdo, por. i nejake alternativni reseni?!
Naposledy upravil(a) vooddoomann dne pát 16. zář 2005, 12:29, celkem upraveno 1 x.
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Alternativní a zároveň i nejjednodušší řešení je koupit si rozdvojku na dva malý jacky a do toho zapojit jak sluchátka, tak i přední stereo pár repráků.
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
vooddoomann
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

TomV píše:Alternativní a zároveň i nejjednodušší řešení je koupit si rozdvojku na dva malý jacky a do toho zapojit jak sluchátka, tak i přední stereo pár repráků.
Jj, to jsem se ptal vsude po obchodech a prej se nic takoveho nevyrabi, popr. mi rekli, ze se vyrabi ale jenom MONO, coz me docela zarazilo, v dobe kdy je vsechno minimalne stereo, aby se tohle delalo mono. No koupil jsem si i to mono, ale stejnak to tam nedam, padz ta rozdvojka je prilis tlusta a kdyz ji dam do ZK, tak zase tam nedam postrani jacky.
Pokud teda nekdo zna nejakou url se shopem kde se tohle da koupit a v leze se to tam vsechno, at nahodi ;)
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

vooddoomann píše:Jj, to jsem se ptal vsude po obchodech a prej se nic takoveho nevyrabi, popr. mi rekli, ze se vyrabi ale jenom MONo, coz me docela zarazilo, v sobe kdy je vsechno minimalne stereo, aby se tohle delalo mono. No koupil jsem si i to mono, ale stejnak to tam nedam, padz ta rozdvojka je prilis tlusta a kdyz ji dam do ZK, tak zase tam nedam postrani jacky.
Ježkovi voči, kde ses proboha ptal ? Vždyť je to naprosto normální věc a stojí to asi dvacku... To snad maj v každým druhým supermarketu, tam, kde prodávaj televize... :roll: Jinak, co se týče té tloušťky, tak tam je to bohužel pravda, pokud se ti tam nevejdou ty vedle, bude potřeba tu rozdvojku asi trochu poupravit...

//Edit : A jinak, ještě mně napadá, vždyť přece není problém si tu rozdvojku ubastlit. A dokonce na kabelu, takže se ti vejde. Kup jednoho 3,5mm samce a dvě samice v provedení na kabel, metr stíněnýho drátu a je to za deset minut hotový... :)
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
vooddoomann
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

TomV píše:
vooddoomann píše:Jj, to jsem se ptal vsude po obchodech a prej se nic takoveho nevyrabi, popr. mi rekli, ze se vyrabi ale jenom MONo, coz me docela zarazilo, v sobe kdy je vsechno minimalne stereo, aby se tohle delalo mono. No koupil jsem si i to mono, ale stejnak to tam nedam, padz ta rozdvojka je prilis tlusta a kdyz ji dam do ZK, tak zase tam nedam postrani jacky.
Ježkovi voči, kde ses proboha ptal ? Vždyť je to naprosto normální věc a stojí to asi dvacku... To snad maj v každým druhým supermarketu, tam, kde prodávaj televize... :roll: Jinak, co se týče té tloušťky, tak tam je to bohužel pravda, pokud se ti tam nevejdou ty vedle, bude potřeba tu rozdvojku asi trochu poupravit...

//Edit : A jinak, ještě mně napadá, vždyť přece není problém si tu rozdvojku ubastlit. A dokonce na kabelu, takže se ti vejde. Kup jednoho 3,5mm samce a dvě samice v provedení na kabel, metr stíněnýho drátu a je to za deset minut hotový... :)
No v supermarketech jsem se neptal, bydlim v malem mestecku a tady to nikde nemeli.

k tomu Edit: vubec eletronicre nerozumim, za chvili jedu do mesta, tak si to co jsi napsal vytisknu a ukazu to prodejci, snad nebude trubka jako ja ....

DIKY, mozna se jeste ozvu
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“