zdravim,
mam takovy dotaz. Hravam casto hry po netu a komunikuju s lidma po TS nebo pres VT. Mam repro 5.1, klasiky zapojene do SB Live 5.1 vsechno v poradku, nyni ale mam headset a pokud chci mit zapnuty sluchatka tak musim vzdycky odpojit zase predni repraky (Line OUT). Musim porad vydelavat bednu ze stoliku a stourat se v tom zadu.
Na case mam zdirky pro mic (mic IN) a pro sluchatka (line OUT), jenze nevim kam do te SB 5.1 mam strcit ten kablik, ktery vede od case od te zdirky s mic IN a s line OUT?!
Poradi nekdo, por. i nejake alternativni reseni?!
SB Live 5.1 a propojeni
Moderátor: CageJ
- vooddoomann
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
SB Live 5.1 a propojeni
Naposledy upravil(a) vooddoomann dne pát 16. zář 2005, 12:29, celkem upraveno 1 x.
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- vooddoomann
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Jj, to jsem se ptal vsude po obchodech a prej se nic takoveho nevyrabi, popr. mi rekli, ze se vyrabi ale jenom MONO, coz me docela zarazilo, v dobe kdy je vsechno minimalne stereo, aby se tohle delalo mono. No koupil jsem si i to mono, ale stejnak to tam nedam, padz ta rozdvojka je prilis tlusta a kdyz ji dam do ZK, tak zase tam nedam postrani jacky.TomV píše:Alternativní a zároveň i nejjednodušší řešení je koupit si rozdvojku na dva malý jacky a do toho zapojit jak sluchátka, tak i přední stereo pár repráků.
Pokud teda nekdo zna nejakou url se shopem kde se tohle da koupit a v leze se to tam vsechno, at nahodi
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ježkovi voči, kde ses proboha ptal ? Vždyť je to naprosto normální věc a stojí to asi dvacku... To snad maj v každým druhým supermarketu, tam, kde prodávaj televize...vooddoomann píše:Jj, to jsem se ptal vsude po obchodech a prej se nic takoveho nevyrabi, popr. mi rekli, ze se vyrabi ale jenom MONo, coz me docela zarazilo, v sobe kdy je vsechno minimalne stereo, aby se tohle delalo mono. No koupil jsem si i to mono, ale stejnak to tam nedam, padz ta rozdvojka je prilis tlusta a kdyz ji dam do ZK, tak zase tam nedam postrani jacky.
//Edit : A jinak, ještě mně napadá, vždyť přece není problém si tu rozdvojku ubastlit. A dokonce na kabelu, takže se ti vejde. Kup jednoho 3,5mm samce a dvě samice v provedení na kabel, metr stíněnýho drátu a je to za deset minut hotový...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- vooddoomann
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
No v supermarketech jsem se neptal, bydlim v malem mestecku a tady to nikde nemeli.TomV píše:Ježkovi voči, kde ses proboha ptal ? Vždyť je to naprosto normální věc a stojí to asi dvacku... To snad maj v každým druhým supermarketu, tam, kde prodávaj televize...vooddoomann píše:Jj, to jsem se ptal vsude po obchodech a prej se nic takoveho nevyrabi, popr. mi rekli, ze se vyrabi ale jenom MONo, coz me docela zarazilo, v sobe kdy je vsechno minimalne stereo, aby se tohle delalo mono. No koupil jsem si i to mono, ale stejnak to tam nedam, padz ta rozdvojka je prilis tlusta a kdyz ji dam do ZK, tak zase tam nedam postrani jacky.Jinak, co se týče té tloušťky, tak tam je to bohužel pravda, pokud se ti tam nevejdou ty vedle, bude potřeba tu rozdvojku asi trochu poupravit...
//Edit : A jinak, ještě mně napadá, vždyť přece není problém si tu rozdvojku ubastlit. A dokonce na kabelu, takže se ti vejde. Kup jednoho 3,5mm samce a dvě samice v provedení na kabel, metr stíněnýho drátu a je to za deset minut hotový...
k tomu Edit: vubec eletronicre nerozumim, za chvili jedu do mesta, tak si to co jsi napsal vytisknu a ukazu to prodejci, snad nebude trubka jako ja ....
DIKY, mozna se jeste ozvu