Genius Video Wonder PRo III

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Genius Video Wonder PRo III

Příspěvek od ZdenekSveda »

Ma nekdo zkusenosti s touhle TV kartou??? a se softwarem Fly 2000 TV k jejimu ovladanii??? Potreboval bych poradit s nahravanim.

//edit Jája: přesun z ostatní HW
_Stepan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Stepan »

Zkus www.tvfreak.cz je tam toho dost o kartě a i o softu
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

na tvfreaku jsem byl nez jsem si ji kupoval, ale tam o nastaveni nahravani nic neni
milhaus_asi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Genius Video Wonder Pro III

Příspěvek od milhaus_asi »

Tady to je docela dobrej link a je toho tam víc než dost :wink: http://www.volny.cz/blizzardsweb/hardwa ... wonder.htm
mijaja
Nováček
Nováček

Příspěvek od mijaja »

Mám právě tuhle TV kartu. Přátelé, mám doma relativně dost filmů na VHS a chtěl bych je nějak dostat na DVD. Zkoušel jsem to pouštět přes anténní vstup TV karty, ale nemá to odpovídající kvalitu. Napadlo mě, jestli by to nešlo přímo ze SCARTky videa do video vstupu(kompozitního) a zvuk do audio vstupu TV karty - bez nutnosti modulace a demodulace na anténních šňůrách. Příjem byl dost rušený, tak jsem dle návodů na TV Freaku zakoupil oddělovač a zapojil jej. Všechno bylo v pořádku, obraz je čistý ( samozřejmě dle původní nahrávky na VHS ) ale nastal jiný problém. Pro Fly2000 jsou údajně nejlepší kodeky od Intervidea a Honestechu. Když mám nainstalovaný kodek Intervidea, tak při nahrávání se mi píše kolik je zachceno snímků, kolik z toho ztracených atd ale NIC se nezapíše na disk. Jmenovitý soubor má velikost 0. Když nainstaluji kodek od Honestechu, tak se začne vše v pohodě nahrávat, na jmenovitém souboru přibývají bajty ALE po několika vteřinách mi vyhodí hlášku "Internal Error: MUX 3" a celý program se zasekne. Přitom před cca 14 dny jsem si nahrával celé filmy( ale hrozně rušené ) bez problémů. Nevíte někdo co s tím? Díky
JendaLinda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JendaLinda »

Poradím ti ohledně propojení VHS a TV kraty - kup si redukci SCART -> 3x cinch, videosignál připoj do TV karty a zvuk připoj přímo do zvukovky, při nahrávání pak zvolíš jako zdroj zvuku line-in.
Co můžeš odložit na zítřek, odlož na pozítří.
mijaja
Nováček
Nováček

Příspěvek od mijaja »

Jenda: Dík za radu, ale zapojení mám v pořádku. Obraz i zvuk jsou jak víno (samozřejmě podle původní nahrávky). Mě trápí to, že se mi to nechce nahrávat. Nejspíš to budou špatné kodeky i když to předtím šlo! :sad:
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“