Genius Video Wonder PRo III
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Genius Video Wonder PRo III
Ma nekdo zkusenosti s touhle TV kartou??? a se softwarem Fly 2000 TV k jejimu ovladanii??? Potreboval bych poradit s nahravanim.
//edit Jája: přesun z ostatní HW
//edit Jája: přesun z ostatní HW
- _Stepan
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Zkus www.tvfreak.cz je tam toho dost o kartě a i o softu
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- milhaus_asi
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Genius Video Wonder Pro III
Tady to je docela dobrej link a je toho tam víc než dost http://www.volny.cz/blizzardsweb/hardwa ... wonder.htm
- mijaja
- Nováček
-
Mám právě tuhle TV kartu. Přátelé, mám doma relativně dost filmů na VHS a chtěl bych je nějak dostat na DVD. Zkoušel jsem to pouštět přes anténní vstup TV karty, ale nemá to odpovídající kvalitu. Napadlo mě, jestli by to nešlo přímo ze SCARTky videa do video vstupu(kompozitního) a zvuk do audio vstupu TV karty - bez nutnosti modulace a demodulace na anténních šňůrách. Příjem byl dost rušený, tak jsem dle návodů na TV Freaku zakoupil oddělovač a zapojil jej. Všechno bylo v pořádku, obraz je čistý ( samozřejmě dle původní nahrávky na VHS ) ale nastal jiný problém. Pro Fly2000 jsou údajně nejlepší kodeky od Intervidea a Honestechu. Když mám nainstalovaný kodek Intervidea, tak při nahrávání se mi píše kolik je zachceno snímků, kolik z toho ztracených atd ale NIC se nezapíše na disk. Jmenovitý soubor má velikost 0. Když nainstaluji kodek od Honestechu, tak se začne vše v pohodě nahrávat, na jmenovitém souboru přibývají bajty ALE po několika vteřinách mi vyhodí hlášku "Internal Error: MUX 3" a celý program se zasekne. Přitom před cca 14 dny jsem si nahrával celé filmy( ale hrozně rušené ) bez problémů. Nevíte někdo co s tím? Díky
- JendaLinda
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele: