Vzhledem k tomu, že mám zato, že něco podobného zde chybí...
Vzhledem k tomu, že je třeba podporovat herní odvětví, abychom měli vůbec, co hrát...
přicházím s tímto threadem, který by se měl stát upozorněním a doporučením pro uživatele tohoto fóra na zajímavé a zlevněné tituly, které se již prodávají za cenu, kterou si snad může dovolit každý. A to z toho důvodu, že někomu mohly v době vydání uniknout, přitom se v současnosti prodávají už za velice přijatelnou cenu. Nebo to berte jako tip na zkompletování Vaší sbírky za relativně nízký peníz
Osobně linkuju obchod (X)zone, protože mi je nejsympatičtější. Nijak v něm nepracuju, nic za to nedostávám, jen se mi v něm nakupuje nejlíp, má solidní ceny a je aktualizovaný, co se týče předpokládaného data vydání (reklama zadarmo ). Pochopitelně Vám nic nebrání linkovat ani jiné obchody a jiné zajímavé nabídky titulů . Ja si pochopitelně vybírám ty odvětví, které mně zajímají, a u jejichž her můžu zodpovědně prohlásit, že jsou kvalitní
- Arx Fatalis - 199 Kč.
- Greyhawk: The Temple of Elemental Evil - 399 Kč
- Baldur´s Gate 2 (nová eXtra Klasika) - 199 Kč
- TES3 : Morrowind GOTY - 559 Kč
- Beyond Good and Evil - 299 Kč
- Far Cry CZ - 299 Kč
- OutCast - 199 Kč
- Max Payne 2 - 599 Kč
- Thief II - 199 Kč
- Myst IV Revelation - 559 Kč
- Runaway : A Road Adventure - 299 Kč
- Syberia II - 299 Kč
P.P.S. Rád bych, aby toto nebyl můj sólo thread, nýbrž abyste do něj taky nějakým odkazem, popř. i komentářem přispěli . Rád bych ho udržel aktualizovaný. Pokud to bude mrtvé nebo se nesetká s kladnou odezvou, lockneme a smažeme .