Výpadek zvuku ve hrách na Creative Audigi

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
JanFogas
Začátečník
Začátečník

Výpadek zvuku ve hrách na Creative Audigi

Příspěvek od JanFogas »

Zdravím. Někdo může namítnout, že tento dotaz patří do Her a zábavy, ale není tomu tak. Jelikož tenhle problém dělá více her, vidím problém někde jinde. Netuším, či to dělá HW nebo software. V GTA San Andreas a Driverovi to dělá stejný výpadek. Slyším všechny zvuky, jen né ty, která dělám já. Všechny auta vydávají zvuk, jen né moje a podobně. Předem děkuji za odpověď.
decried
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od decried »

V GTA:SA sa jedna o chybu hry. V Driv3r neviem.
Make it idiot proof and someone will make a better idiot.
Anduril
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Anduril »

Nemáš zapnutý nějaký EAX efekt v Surround Mixeru/resp. v EAX konzoli?
HP nx7400 EY505ES
JanFogas
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od JanFogas »

Určitě nic takového zaplý nemám. Mám nainstalovaný jen základní ovladač. 6ádné ty jejich rozšiřující blbosti nemám. Ale asi to nainstaluju komplet a zkusím se pohrabat v rozsáhlejším nastavení...
Anduril
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Anduril »

JanFogas píše:Určitě nic takového zaplý nemám. Mám nainstalovaný jen základní ovladač. 6ádné ty jejich rozšiřující blbosti nemám. Ale asi to nainstaluju komplet a zkusím se pohrabat v rozsáhlejším nastavení...
Nemyslíš doufám ovladač dodávaný od M$?
HP nx7400 EY505ES
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

no taky by to mohl dělat konflikt s jiným HW třeba grafickou kartou, v jakém slotu máš zvukovku? Koukni na IRQ s čím je zvukovka sdílená. Máš nataktovaný PC (a tím i sběrnice PCI)
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Výpadek zvuku ve hrách na Creative Audigi

Příspěvek od cabman »

JanFogas píše:...Všechny auta vydávají zvuk, jen né moje a podobně. Předem děkuji za odpověď...
Je to tím že hra používá 5.1 nezávisle na nastavení ovládacího panelu zk. (nechápu proč?)
Toto samé mi dělá Audigi2 s KX ovladačema. Bohužel i když je v ovladačích na 2.0 tak hra jede v 5.1 -> některé kanály nejsou slyšet.
Pokud zvuk pouštím přez analogové výstupy do receiveru, zvukovku nastavím na 5.1 tak je vše ok a zvuk mého auta je slyšet ze středového reproduktoru.

Řešení jsem nehledal protože hry nehraji a doma žádné nemám, ale docela by mě to také zajímalo. S tímto problémem se setkávám u mnoha her. Vše se zdá ok, ale hra prostě hraje "blbě".

Co máš za ovladače a repro?
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“