Výpadek zvuku ve hrách na Creative Audigi
Moderátor: CageJ
- JanFogas
- Začátečník

-
Výpadek zvuku ve hrách na Creative Audigi
Zdravím. Někdo může namítnout, že tento dotaz patří do Her a zábavy, ale není tomu tak. Jelikož tenhle problém dělá více her, vidím problém někde jinde. Netuším, či to dělá HW nebo software. V GTA San Andreas a Driverovi to dělá stejný výpadek. Slyším všechny zvuky, jen né ty, která dělám já. Všechny auta vydávají zvuk, jen né moje a podobně. Předem děkuji za odpověď.
- decried
- Začátečník

- Anduril
- Začátečník

- JanFogas
- Začátečník

-
- Anduril
- Začátečník

- B@RT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- cabman
- Středně pokročilý

Re: Výpadek zvuku ve hrách na Creative Audigi
Je to tím že hra používá 5.1 nezávisle na nastavení ovládacího panelu zk. (nechápu proč?)JanFogas píše:...Všechny auta vydávají zvuk, jen né moje a podobně. Předem děkuji za odpověď...
Toto samé mi dělá Audigi2 s KX ovladačema. Bohužel i když je v ovladačích na 2.0 tak hra jede v 5.1 -> některé kanály nejsou slyšet.
Pokud zvuk pouštím přez analogové výstupy do receiveru, zvukovku nastavím na 5.1 tak je vše ok a zvuk mého auta je slyšet ze středového reproduktoru.
Řešení jsem nehledal protože hry nehraji a doma žádné nemám, ale docela by mě to také zajímalo. S tímto problémem se setkávám u mnoha her. Vše se zdá ok, ale hra prostě hraje "blbě".
Co máš za ovladače a repro?
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.