JM lab Focal - problem se SW

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Xander
Začátečník
Začátečník

JM lab Focal - problem se SW

Příspěvek od Xander »

ahoj, mam domaci kino JM lab Focal serie Chorus S a problem s tim. neska sem si sel pustit dvd s klipy a vidim subak, ze je zapnuty, tak sem ho vypl (posloucham stereo bez SW). no a pak ze si to trochu osolim, nahodim 7kanal s basakem a ono prd. basak uz mi nesel zapnout. dival sem se na spravnoust zaponeni kabliku, esli neni od kocky prekousanej drat a jesli je to v zasuvce. vsecko v pohode. basak mi odtedka nejde zapnout. ma nastaveny auto-on, takze sem i vyzkousel jesli se nezapne pri filmu. zase nic.
proto bych se chtel zeptat, jesli je tu nekdo znaly domacich kin a pomohl by mi najit pricinu? jesli je treba neco vic specifikovat, vyjdu vstric. diky predem.
exHackintosh, nyní Win11 | 13700K | TUF Gaming B760M Plus Wifi D4 | TUF Gaming LC II 360 | 64Gb DDR4 @3200/16 | MSI 5070Ti Gaming Trio 16Gb | System SSD EVO 970 | Cache SSD 980 | Data SSD SN850X + 2x 4Tb HDD | BenQ EX2780Q 1440p 144Hz ICC calibrated + woofer | G400s se spínači HUANO brown silent + Lemokey P1 Pro(Outemu Silent Peach) + Arctis Nova 5 + 5D Classic + R6ii + M57D30
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“