Jak zprovoznit TV výstup,kdyz mam LCD pres DVI ?

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Orist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jak zprovoznit TV výstup,kdyz mam LCD pres DVI ?

Příspěvek od Orist »

mam mensi problem jak naklonovat plochu monitoru na TV pres s-video.jak kabel zapojim do grafiky tak pri restartu mi to funguje jen nejak castecne-na obojim mam plochu,ale vsude muzu ovladat jen neco,na monitoru muzu napr. otvirat slozky ale jak dam u neceho vlastnosti,nastaveni tak na monitoru se mi nic neobevi a je to zas jen an monitoru,kde zas nejsou treba ty otevreny slozky,.. zapojeny... kdyz se parkrat probehnu k tv a z5 tak to i trochu nastavim podle http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=2 ale po restartu je to zas od znova .. :(
jinak rdiv mi to v poho jelo,ted sme akorat preinstaloval wokna(winXP sp2) a presel sem u svyho LCD na digitalni kabel...

a pres TVtool mi to ted taky nejede..

jinak sem to ted taky skousle zapojit pres tv kartu,ale u ty mi to prijde ze to vubec nedetekuje.. nebo bych u toho mel enkde neco nastavit...

kdyztak muzete psat i na icq. dik ;-)

edit. a kdyz uz se mi to parkrat povedlo dokud sem nerestartoval kompa,tak mi zas neslo prehravani videa-na pc se prehravalo a T byla jen cerna jako kdayz nemate treba potrebny kodeky na video .. cim to je?vim ze tohle sem uz resil i driv ...
Naposledy upravil(a) Orist dne stř 21. zář 2005, 19:55, celkem upraveno 1 x.
moninail
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od moninail »

Jaké jsi tam měl ovladače grafiky předtím, když Ti to fungovalo? Zkontroluj spávnost a aktuálnost ovladačů grafiky a zkontroluj taky ovladač LCD zda tam nemáš ovl. pro analog. připojení, když tam teď máš DVI. Co máš vůbec za grafiku?
"Nevěř ničemu, ani tomu, co říkám já. Věř jen tomu, co si sám ověříš. (Budha)"
moninail
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od moninail »

"Nevěř ničemu, ani tomu, co říkám já. Věř jen tomu, co si sám ověříš. (Budha)"
Orist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orist »

grafiku mam MSI GeForce4Ti4400 128MB takze tam mam normalne vystup na s-video pres ktery to jde do televize taky do s-videa,ovladace mam 7.7.3.0 ,predtim sem mel mozna o neco strasi

a ovladace k LCD mam instalovany z orig. cd,ale rekl bych za tam nerozlisujou jestli jedu pres analog nebo digital.. nebo se to rozlisuje? ve spravci zarizeni mi to detekuje ze to amm zapojeny digitalne.. /se jeste kouknu na netu po novejsich driverech

hlavni problem u me je ze se mi naky okna zobrazi na monitoru,naky zas na TV .. :(( a pak se to spatne nastavuje...
Orist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orist »

ted jsem skusil zapojit monitor pres D-SUB a jede to v poho,tak nevim v cem je problem u toho DVI .. :?:
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
Orist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orist »

stejne to nejede .. :(( pritom kdyz zapojim monitor pres D-sub tak uplne bez problemu .. nechapu.. :oops:
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“