ASUS WL-330G

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
jaffa
Nováček
Nováček

ASUS WL-330G

Příspěvek od jaffa »

nazdar mám takýto problém pri pokuse reśtertovať tento AP ( je na nom reset tlaćitko sa asi nieco pokaślalo :( a to zaćala mi blikať LED ktorá idikuje
asi to ako keby som nahral zlý firmware tak mám na vás takú otázoćku ći ste sa niekto stým uź stretol a či t ide odstrániť v manuále bolo akurát rester pár sekund podrźa´t reset a vš emalo chodiť ale stalo sa to ćo som uź písal
ak niekto vie tak poradte . Dík
A64 Venice 3000+ OC 2,4GHz max , MB MSI K8NEO4-F 2X512MB ram , SB live HDD 200GB samsung VGA MSI 6600GT 560/1200 DVDW LG4163BB , DVDR TEAC
MaTTo S
Začátečník
Začátečník

Re: ASUS WL-330G

Příspěvek od MaTTo S »

jaffa píše:nazdar mám takýto problém pri pokuse reśtertovať tento AP ( je na nom reset tlaćitko sa asi nieco pokaślalo :( a to zaćala mi blikať LED ktorá idikuje
asi to ako keby som nahral zlý firmware tak mám na vás takú otázoćku ći ste sa niekto stým uź stretol a či t ide odstrániť v manuále bolo akurát rester pár sekund podrźa´t reset a vš emalo chodiť ale stalo sa to ćo som uź písal
ak niekto vie tak poradte . Dík
Bud tam nahrat novy firmware alebo reklamacia .
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
jaffa
Nováček
Nováček

Příspěvek od jaffa »

no to asi tak dopadne ale najlepśie je ze som iba rset tlaćidlo podržal a klaklo to :sad:
A64 Venice 3000+ OC 2,4GHz max , MB MSI K8NEO4-F 2X512MB ram , SB live HDD 200GB samsung VGA MSI 6600GT 560/1200 DVDW LG4163BB , DVDR TEAC
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“