Jak pročistit zaschlé trysky na inkoustové tiskarně?

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
CZeMiK
Nováček
Nováček

Jak pročistit zaschlé trysky na inkoustové tiskarně?

Příspěvek od CZeMiK »

Dobry den, mam ink. tiskárnu Canon S100 a po několika měsicích kdy jsem netiskl mi asi zaschli trysky, jde to nějakým způsobem počistit, nebo musim koupit novou hlavu?????
Díky za rady CZeMiK
Acer Aspire 6930
Anduril
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Anduril »

Taky jsem měl po prázdninách zaschlé trysky..vytáhl jsem hlavu z tiskárny, vzal namočený ubrousek a pořádně otřel spodek hlavy tam, kde jsou trysky, pak jsem to ještě usušil suchým ubrouskem a tiskárna zase tiskne :)
HP nx7400 EY505ES
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Ja sem ty trysky umyl pod tekouci vodou a pak sem to osusil ubrouskem a taky tiskne...
CZeMiK
Nováček
Nováček

Příspěvek od CZeMiK »

Jenze ja to stesti nemel :( :( . Ale nezkousel jsem to mokrym hadrikem. Jeste jsem videl u kamarada v obchode ze tam to cistil nejak ze spodek hlavy do necoho namacel tak jsem myslel ze je to nejakej specielni roztok. Diky za rady az si privezu tiskarnu na kolej(za 10dni) tak to zkusim a napisu jak to dopadlo. Zatim Cao. A dekuji za pomoc. Kdyby vas jeste neco napadlo tak napiste.
Acer Aspire 6930
Anduril
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Anduril »

Jo, musím se to mokrým...nebo přimo pod teplou vodu...
HP nx7400 EY505ES
pajkus
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajkus »

ponor trysky do teple vody (klidne na nekolik minut)...osus a pojedou (ve vetsine pripadu to funguje)
3570K@4,3 - 1,185V,Gelid Tranquillo, Asus p8z77 lx,16GB RAM, GTX660, Seagate 1TB, WD6400AAKS,WD5000AAKS, DVD-RW LG, Seasonic SS-500ET, Dell2408 + BenQ2220HD, J9940
Staňour
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Staňour »

pajkus píše:ponor trysky do teple vody (klidne na nekolik minut)...osus a pojedou (ve vetsine pripadu to funguje)
a nebo zkus isopropylalkohol. Canon ho používá v inkoustu jako rozpouštědlo...
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“