World racing 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

World racing 2

Příspěvek od Coololooser »

Tak vyslo pokracovani mercedes benz world racingu, tentokrat s anzvem world racing 2 hlavne v rezii VW

demo stahujte zde
0118 999 881 999 119 7253
Anduril
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Anduril »

Mně to nejede...ať dělám co chci, tak to spustím a zůstane to viset tak akorát v taskmanu a nic z toho...
HP nx7400 EY505ES
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Anduril píše:Mně to nejede...ať dělám co chci, tak to spustím a zůstane to viset tak akorát v taskmanu a nic z toho...
vypni si v configuraci prehravani videa na zacatku
Anduril
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Anduril »

Tím to nebylo. Už jsem to vyřešil...na vině je Zone Alarm :) Odinstaloval jsem ho (vypnout nestačí!) a už to jede.
HP nx7400 EY505ES
Lukas[CZE]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukas[CZE] »

Tak už stahuji :) Sem na to docela zvědavej, podle Screenshotů to vypadá kurev*ky dobře :oops:

btw. Nevíte jaké má ta hra systémové požadavky :( Asi sem slepej, ale nikde jsem to tam nenašel :(
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Lukas[CZE] píše:
btw. Nevíte jaké má ta hra systémové požadavky :( Asi sem slepej, ale nikde jsem to tam nenašel :(
Pomer ne dobre, imho to rozjedes aj na fx5200.

Jinak, fyzika mi prijde takova "divna" ale cemu davam velke plus je model poskozeni ktery je udelan pomerne dobre iu kdyz je tam co vylepsovat
Anduril
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Anduril »

No fyzika je arkádová stejně jako tato hra...myslím, že to funguje jak má...simulátor v tom nenajdete.
HP nx7400 EY505ES
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

jj vypadá to hezky ...fyzika je opět dobrá ale i na simulaci mi to stále auto nepřipomíná 100% jinak rozhodně pro fanouška automobilových her povinost ! je to parádní gameska !
Lukas[CZE]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukas[CZE] »

Tý jo, tak sem to právě skusíl a musím říct že už se těším na FULL :-D

Sice je to arkáda jako sviň, ale grafika je dobrá a nejvíc se těším na FABII WRC :twisted: 8-)
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Walker píše:PCBuH: hele jak se vkladaj obrazky??
http://forum.pctuning.cz/faq.php?mode=bbcode
show must go on..
Guli
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guli »

vobec to nieje arkada, len si treba vypnut arcade plus a zapnut maximalnu realitu, potom je to o dost lepsie :D
btw, v plnej verzii bude aj Fabia WRC a OCT RS :roll:
CPU: Intel Pentium DC e2160 1,8@3,2GHz MB: MSI P35 Neo2 FIR VGA: Gainward 8800GT 512MB @ 700/2000 RAM: 2x2GB DDR2 Adata 800MHz
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

bohužel je to stále arcada ... kup si GTR vypni všechny podpory a uvidíš co je simulátor :)

co mě zaujalo je to jak na tom skoro uplně rozbytém autě jsou stále 100% v pohodě kola :lol:
Guli
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guli »

Viem ze aj tal WR2 nieje absolutne 100% simulacia, ale aspon je to zabavne. GTR som hral, je to dost pecka. Skusal som to najskor bez volantu a potom s volantom a rozdiel je znacny :) . Na absolutnu simulaciu mam lepsi navod, natankujem do auti a idem sa povozit s pocitom maximalnej reality a fyziky :lol:
CPU: Intel Pentium DC e2160 1,8@3,2GHz MB: MSI P35 Neo2 FIR VGA: Gainward 8800GT 512MB @ 700/2000 RAM: 2x2GB DDR2 Adata 800MHz
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Zkusil jsem dema a docela pekna arkada ktera si hraje na simulaci.
Oproti 1 je zde konecne provoz. :-D A jeste dost dobrej. Auta dodrzuji silnicni predpisy (blikaji, davaji prednost v jizde,...), blikaji a trouby kdyz na ne jedu v protismeru. A velikost krajin je opet skvela. A to poskozeni vypada ze zacatku dost realne. Dobre jizdni vlastnosti nic extra ale na projizdeni se krajinou skvele. Dobra nahrada za Midtown Madness.
BTW: Uz jsem znicil par motoru, gum a aut. :)
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Promazán OT a posty obsahující mega obrazky. Příste prosím formou odkazu nebo jenom mini obrazek a ne rovnou celou galerii. Dík.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

bum.no1
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bum.no1 »

vypadá to dobře, ale toca 2 je toca 2
AMD 3000+ 892 MBram 410Mhz MB MSI K2N2 ULTRA 2
NV6600GT 580@1130 22"monitor :-)
SB audigy 2X50Wrepro 3 pásma + zes. TECHNICS
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Nasel jsem vtipnej easter egg. Zkuste do micky aut zacouvat. :wink:
Nebo jak je ten poskozenej viadukt zkuste ho prejet. Dolu nespadnete. Poletite. Nejpomaleji jsem letel rychlosti 1km/h.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
BRUCEF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRUCEF »

Jednicka je proste jednicka. Dvojak i kdyz je lepsi graficky tak je vlastne to same. Jen me zajima jak to bude ze zadokolkama. V 1 ce sly zatacky krasne projizdet slidem i na klavesnici.
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

druhe demo

tentokrat je jednim z vozu v demu dokonce skoda octavia :o
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Tak jsem na na strankach www.skoda-auto.cz narazil na tuhle hru a musim rict, ze se mi libi. Arkada to neni v zadnem pripade. Simulator taky ne. Neco striziveho mezi tim. Rekl bych konecne neco, co me bude bavit! Uz mam dost tuningove serie od EA. Posledni dil most wanted je rozpoluplny.. Zabavne jezdeni kdyz ujizdite pred policjnim pontiacem, na druhou stranu az moc velka arkada a UI souperu i policie na velmi spatne urovni.
Tohle je neco uplne jineho. Skoro bych rekl pokracovani NFS5 (stejne je i zapinani blinkru :) Q-levy, E-pravy, W-oba dva :D )
Zatim mluvim jen o demu, ale recenze napovidaji, ze se mam na co tesit. Grafika pekna a realisticka, zadne rozmazavani pri rychlosti vetsi jak 60km/h :lol:
Recenze ZDE
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“