Jak udělat images v Neru 6.3.xxx
- Martin Veselý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jak udělat images v Neru 6.3.xxx
Zajímalo by mě, jak nejlépe udělat image DVD v Neru 6.3.xxxx. Mě se to podaří jedině, když pálím kopii DVD a nechci smazat image, ale to musím vypalovat. Ale já chci udělat pouze image bez pálení a na to jsem nepřišel. Díky za rady
- Butch
- Středně pokročilý

Re: Image v Neru 6.3.xxx
No u DVD jsem to nezkloušel, ale mělo by to jít přece stejně jako u CD nebo snad ne?
Normálně nastav aby se image nevymazala po zkopírování a dej kopírovat.
Orig. DVD se ti načte na disk no a médium, na které se to mělo zkopírovat tam jednoduše nedávej. Zahlásí to chybu, že to nemá na co pálit a k pálení nedojde, ale Image na disku zůstane.
Orig. DVD se ti načte na disk no a médium, na které se to mělo zkopírovat tam jednoduše nedávej. Zahlásí to chybu, že to nemá na co pálit a k pálení nedojde, ale Image na disku zůstane.
Naposledy upravil(a) Butch dne stř 7. led 2004, 15:28, celkem upraveno 1 x.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Martin Veselý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Butch
- Středně pokročilý

A k čemu potřebuješ tu imagi? Jednodušeji by to šlo v Clone DVD.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Re: Image v Neru 6.3.xxx
NERO má už léta na vytváření images tkz. Image Recorder. Najdeš ho v okénku, kde vybíráš vypalovačku. Takže, nastavíš image recorder a klikneš na ikonu pro novou kompilaci, tam nastavíš buď CD nebo DVD a potom klepneš na DVD-ROM ISO nebo CD-ROM ISO, v případě audioCD na hudební CD a potvrdíš. V prohlížeči tam potom přesuneš všechny soubory a dáš vypálit. Hned na začátku budeš muset ještě napsat jméno image a ten se posléze uloží na hdd.Butch píše:No u DVD jsem to nezkloušel, ale mělo by to jít přece stejně jako u CD nebo snad ne?
Pokud chceš vytvořit images přímým kopírováním z média, tak je postup naprosto stejný, akorát místo DVD-ROM ISO nebo CD...... vybereš z nabídky "kopírování CD nebo DVD" a zrušíš Fly by Fly a dáš vypálit. Opět se program hned zeptá za jméno budoucího image a potom ho uloží na hdd.
Bathory