GF4 Ti 4200 Video Input - nedaří se rozchodit

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Per_Gess
Nováček
Nováček

GF4 Ti 4200 Video Input - nedaří se rozchodit

Příspěvek od Per_Gess »

Za žádnou cenu se mi nedaří rozchodit video vstup na mé grafické kartě.
Mám GF4 Ti 4200 VTD8x , vstup mi dříve bez problémů fungoval, používal jsem program WinCoder a vše běželo bez problémů. Nedávno jsem přeinstaloval Windows ( používám XP SP1 ) a najednou nic :-(
Zkoušel jsem nejnovější ovladače ( 53.03 , 52.16 ) , aktualizoval jsem i ovladače pro VIA čipset 4in1, ovladače nVidia VIVO 2.13 capture , directx 9.0 a pořád nic. Ve správci zařízení je vše jak má být ( vidím jak GF, tak i nVidia capture ) ale ať jsem jsem zkoušel jakýkoliv program na zachytávání, tak na tom vstupu jsem neviděl žádný signál. Jsem opravdu v koncích. Může být problém v těch ovladačích? Díky za každou pomoc, s pozdravem

Per
Per_Gess
Nováček
Nováček

Příspěvek od Per_Gess »

Takže problém jsem vyřešil. Musel jsem použít starší ovladače ( konkrétně 44.03 ) a pak znovu nainstalovat drivery nVidia VIVO 2.13. Teď už vše funguje jak má. S pozdravem

Per
Quixote
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quixote »

No to snad ani nieje pravda. Mam GF 5900sp a hadam mi nechce niekto povedat, ze na to aby som video-in rozchodil musim pouzit stare ovladace...
grrrrr uz sa tu s tym ondim....
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Quixote píše:No to snad ani nieje pravda. Mam GF 5900sp a hadam mi nechce niekto povedat, ze na to aby som video-in rozchodil musim pouzit stare ovladace...
grrrrr uz sa tu s tym ondim....
Jo, jo , tak jsem si ji koupil po tvých dobrých zkušenostech -jo- fakt dobrá - super tichá. Ale musím použít verzi driverů 1.16, novější mě dělaj konflikt asi s VIA RAID utility :( Zkoušel jsem Det.44.03, 45.23, 52.16 a 53.03 a stále stejný, pouze maká 1.16WDM a s jakýmkoliv Det. :) :(
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“