Homemade výroba kabelů

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Homemade výroba kabelů

Příspěvek od Palec123 »

Zdravím!
Potrebuju rozdvojku na 3pinovy konektor, kvuli vetrackum.
Vypada to takto
Obrázek
Stoji to cca 40,- to by nebyl problem. Spis me tizi dobirka 90,- Coz se mi platit nechce :sad:
Mohl by mi nekdo pomoci s vyrobou. Elektro neni zrovna moje oblibena disciplina, moc se v tom neorientuju. K veci. Mam doma 2 ty kabely k vetracku. Jsou na nich koncovky, ktere prijdou zapojit do desky. Potrebuju nejdrive sehnat ty opacne koncovky. (Na obrazku je jedna koncovka kterou mam, potrebuju koupit ty co jsou na obrazku dve.) Sezenu to koupit nekde v elektru? No a pak navod, jak to mam zapojit. Hodne polopaticky pro naprosteho laika. Diky moc! 8-)

//EDIT/
Jeste jedna vec. Sorry za nazev Mezi homemade a vyrobu patri pomlcka. (zapomel jsem) Vim ze po prekladu je to blbost :roll:
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Nikdo tu neni takovy kutil :(
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

a to ji nemaj v kamenym obchodě ??? pokud je to obchod co k čemu tak ji maji nebo ji objednaji ... přece jenom maji poštu levnější :));)

BTW: teď se mi tahle rozdvojka válí vedle mě na stole :)
Huggi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huggi »

nejsem ale myslim ze kdyz jim do elektr akde takovy veci maj doneses tu koncovku co mas a budes chtit ty opacny pochopej co potrebujes a i poradej jak zapojit ;)
honzanun
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honzanun »

Tak si ji u mě na www.casemodding.cz objednej, zaplať mi to převodem a já Ti to pošlu za 7,50 v dopise... 8)
thool
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thool »

je to jednoduchy jak facka. koupis 2x ten opacnej, jednou ten normal + piny do nej. doma najdi si 4 dratky - cervenej a cernej, oba po dvou (klido jiny barvy ale at se v tom vyznas). Odizolujes a do tech pinu (dostanes 3 nebo 5 ted nevim ale potrebujes 2) klestema secvaknes stejny barvy. Na obrazku hezky vidis kam jakej patri. az to budes mit, piny nacvaknes do toho konektoru kterej je na vetraku. Pripoj k nemu jeste samotnej opacnej konektor a podle toho kam kterej drat vede tak na nej (pajka + cin + kalafuna) pridelas odpovidajici dratky. Tak to udelas i na druhym, zaizolujes izolepou a oala, rozdvojka je na svete :)

treti, zlutej drat neni potreba zapojovat (piny nech volne)

edit: a nebo jednodusi reseni - jak napsal ten predemnou :oops:
Better pizza than happy meal ||| It's better pizza than happy meal
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
Oneeye_IO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oneeye_IO »

No v BRNĚ nemáš problém jestli to chceš vyrábět tak skoč do GM Electronics tam je myslím mají (konektory) nebo si to obědnej v Cybexu a osobní odběr a nebo skoč do nějakýho kamennýho obchůdku, myslím že u Kykyrydy by to mohli mít.
PC: AMD Athlon II X4 640 :: Gelid Tranquillo :: Gigabyte GA-870A-UD3 rev. 2.1 :: Kingston DDR3 4GB :: Powercolor HD5750 SCS3 :: ESI Maya 44 :: Chieftec APS-500S :: Antec Three Hundred :: W7 x64
Lenovo X61: 1,8GHz :: 2GB
Miranda IM | Opera | Gimp | Inkscape | WWFSMD? I want to believe
Perfect_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Perfect_ »

Potřebuješ přesně todle? V Cybexu maj Zalman Multi Conector nebo jak se to menuje a to je z molexu na 4x 3pin (2x 5V a 2x 12V). Cena kolem packy. Kykyryda to myslím nemá.
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

honzanun píše:Tak si ji u mě na www.casemodding.cz objednej, zaplať mi to převodem a já Ti to pošlu za 7,50 v dopise... 8)
Vsak od vas jsem to chtel puvodne objednat. Jak to mam zaplatit predem. Neco jako pres ucet? Vezmu si to od vas pokud to pujde za tech sedum pade za postu..
honzanun
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honzanun »

Normálně mi pošli mejla na objednavka@casemodding.cz s tím, co chceš objednat. Já Ti pošlu číslo účtu a variabilní symbol a je to :-)
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Sorry, ale uz jsem nakoupil v kamennym obchode. Ale uz mam u tebe registraci, tak potom az bude potreba neco na moddinig, tak kupuju od tebe.
Koupil jsem tohle
Obrázek
Chtel bych se zeptat kam to zapojit. Je mi jasny do kteryho konektoru. Ale zdroj ma ruzne vetve (ruzne napeti) Pujde do toho zapojit 120mm vetrak, na kterem je napsano
DC 12V
O 12 A
Tak kam to zapojit, respektive jak poznam jestli je to ta spravna vetev, v tomhle se vubec nevyznam.. Je to ten samej kabel co napaji disk a dvd-rom?
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Tak jsem to vyresil sam.. :oops:
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“