Zdielanie internetu?
Moderátor: Don
- DRACUL
- Začátečník

Zdielanie internetu?
Akym sposobom spristupnim internet na dalsie PC z mojho PC. da sa to jednoducho cez win. alebo su na to nejake utilitky.
najlepsí by bol nejaky navod. dik
najlepsí by bol nejaky navod. dik
C2D 72003,2GHz,GA EP35DS4,ATI 5770 Vapor-X,A-DATA 2*2Gb Viesta,WD 640GB AAKS,Seasonic 520W
- Rudi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- DRACUL
- Začátečník

mam este jeden problem. siet bezi v pohode ale ked zapnem iny firewall ako win. napr keria alebo zonealarm ta mi zablokuju zdielanie internetu. je to haluz lebo ani v jednom nieje polozka povolit zdielanie int. ak stym mal niekto problem a vyriesil to tak help please.
C2D 72003,2GHz,GA EP35DS4,ATI 5770 Vapor-X,A-DATA 2*2Gb Viesta,WD 640GB AAKS,Seasonic 520W
- pavduf
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
U Keria je režim internetové brány jen v placené verzi nebo ve zkušební verzi jen po dobu 30 dnů.DRACUL píše:mam este jeden problem. siet bezi v pohode ale ked zapnem iny firewall ako win. napr keria alebo zonealarm ta mi zablokuju zdielanie internetu. je to haluz lebo ani v jednom nieje polozka povolit zdielanie int. ak stym mal niekto problem a vyriesil to tak help please.
Toshiba Satellite
- DRACUL
- Začátečník

- Rudi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Kerio jsem měl taky, ale když bylo puštěný, tak net normálně šel. akorát nešlo vlízt na můj disk z jinýho počítače...když jsem ho vypnul, tak pak už to šlo!DRACUL píše:mam este jeden problem. siet bezi v pohode ale ked zapnem iny firewall ako win. napr keria alebo zonealarm ta mi zablokuju zdielanie internetu. je to haluz lebo ani v jednom nieje polozka povolit zdielanie int. ak stym mal niekto problem a vyriesil to tak help please.
jak to máš zapojený? oba dva počítače jsou nezávisle připojený k netu anebo se ten jeden připojuje na net pomocí druhýho?
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
no ja vim ze jsem v Kerio neco povoloval a v pohode mi to ted jde. Mam takdy freeverziRudi píše:Kerio jsem měl taky, ale když bylo puštěný, tak net normálně šel. akorát nešlo vlízt na můj disk z jinýho počítače...když jsem ho vypnul, tak pak už to šlo!DRACUL píše:mam este jeden problem. siet bezi v pohode ale ked zapnem iny firewall ako win. napr keria alebo zonealarm ta mi zablokuju zdielanie internetu. je to haluz lebo ani v jednom nieje polozka povolit zdielanie int. ak stym mal niekto problem a vyriesil to tak help please.
jak to máš zapojený? oba dva počítače jsou nezávisle připojený k netu anebo se ten jeden připojuje na net pomocí druhýho?
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
- DRACUL
- Začátečník

presne tak. ked ho vypnem tak ide net aj na dalsich PC. kerio blokuje nejakym sposobom zdielanie internetu a ja som tu polozku kde sa to da povolit nenasiel. ak vobec existuje.Rudi píše:Kerio jsem měl taky, ale když bylo puštěný, tak net normálně šel. akorát nešlo vlízt na můj disk z jinýho počítače...když jsem ho vypnul, tak pak už to šlo!DRACUL píše:mam este jeden problem. siet bezi v pohode ale ked zapnem iny firewall ako win. napr keria alebo zonealarm ta mi zablokuju zdielanie internetu. je to haluz lebo ani v jednom nieje polozka povolit zdielanie int. ak stym mal niekto problem a vyriesil to tak help please.
- Rudi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak ho odinstaluj a máš to!DRACUL píše:presne tak. ked ho vypnem tak ide net aj na dalsich PC. kerio blokuje nejakym sposobom zdielanie internetu a ja som tu polozku kde sa to da povolit nenasiel. ak vobec existuje.Rudi píše: Kerio jsem měl taky, ale když bylo puštěný, tak net normálně šel. akorát nešlo vlízt na můj disk z jinýho počítače...když jsem ho vypnul, tak pak už to šlo!
a jak máš to připojení teda? každej komp zvlášť připojenej k netu anebo připoení jednoho přes druhej?
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
jezisi, to je rada!? To jsi mohl napsat tak nepouzivej PCRudi píše:tak ho odinstaluj a máš to!DRACUL píše: presne tak. ked ho vypnem tak ide net aj na dalsich PC. kerio blokuje nejakym sposobom zdielanie internetu a ja som tu polozku kde sa to da povolit nenasiel. ak vobec existuje.
a jak máš to připojení teda? každej komp zvlášť připojenej k netu anebo připoení jednoho přes druhej?
V keriu se to tedy nastavuje v Sitova bezpecnost - (zalozka) Pokrocile - (povolit) Rezim internetove brany
No a potom to taky musis mit v Duveryhodne
btw: jde v keriu i povolit to sdileni
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
- pavduf
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jak to má zapojené, píše hned v 1.dotazu.Rudi píše:tak ho odinstaluj a máš to!DRACUL píše: presne tak. ked ho vypnem tak ide net aj na dalsich PC. kerio blokuje nejakym sposobom zdielanie internetu a ja som tu polozku kde sa to da povolit nenasiel. ak vobec existuje.
Vždyť jsem ti psal tady, jak to je...DRACUL píše: presne tak. ked ho vypnem tak ide net aj na dalsich PC. kerio blokuje nejakym sposobom zdielanie internetu a ja som tu polozku kde sa to da povolit nenasiel. ak vobec existuje.
pavduf píše: U Keria je režim internetové brány jen v placené verzi nebo ve zkušební verzi jen po dobu 30 dnů.
Toshiba Satellite