Zdielanie internetu?

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
DRACUL
Začátečník
Začátečník

Zdielanie internetu?

Příspěvek od DRACUL »

Akym sposobom spristupnim internet na dalsie PC z mojho PC. da sa to jednoducho cez win. alebo su na to nejake utilitky.
najlepsí by bol nejaky navod. dik
C2D 72003,2GHz,GA EP35DS4,ATI 5770 Vapor-X,A-DATA 2*2Gb Viesta,WD 640GB AAKS,Seasonic 520W
Rudi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

zkus se kouknout o pár témat vejš! tam to je...stačí trošku číst :razz:
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

DRACUL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DRACUL »

mam este jeden problem. siet bezi v pohode ale ked zapnem iny firewall ako win. napr keria alebo zonealarm ta mi zablokuju zdielanie internetu. je to haluz lebo ani v jednom nieje polozka povolit zdielanie int. ak stym mal niekto problem a vyriesil to tak help please.
C2D 72003,2GHz,GA EP35DS4,ATI 5770 Vapor-X,A-DATA 2*2Gb Viesta,WD 640GB AAKS,Seasonic 520W
pavduf
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavduf »

DRACUL píše:mam este jeden problem. siet bezi v pohode ale ked zapnem iny firewall ako win. napr keria alebo zonealarm ta mi zablokuju zdielanie internetu. je to haluz lebo ani v jednom nieje polozka povolit zdielanie int. ak stym mal niekto problem a vyriesil to tak help please.
U Keria je režim internetové brány jen v placené verzi nebo ve zkušební verzi jen po dobu 30 dnů.
Toshiba Satellite
DRACUL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DRACUL »

asi to plati aj pre zonealarm, pretoze robi to iste.
Rudi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

DRACUL píše:mam este jeden problem. siet bezi v pohode ale ked zapnem iny firewall ako win. napr keria alebo zonealarm ta mi zablokuju zdielanie internetu. je to haluz lebo ani v jednom nieje polozka povolit zdielanie int. ak stym mal niekto problem a vyriesil to tak help please.
Kerio jsem měl taky, ale když bylo puštěný, tak net normálně šel. akorát nešlo vlízt na můj disk z jinýho počítače...když jsem ho vypnul, tak pak už to šlo!
jak to máš zapojený? oba dva počítače jsou nezávisle připojený k netu anebo se ten jeden připojuje na net pomocí druhýho?
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

Rudi píše:
Kerio jsem měl taky, ale když bylo puštěný, tak net normálně šel. akorát nešlo vlízt na můj disk z jinýho počítače...když jsem ho vypnul, tak pak už to šlo!
jak to máš zapojený? oba dva počítače jsou nezávisle připojený k netu anebo se ten jeden připojuje na net pomocí druhýho?
no ja vim ze jsem v Kerio neco povoloval a v pohode mi to ted jde. Mam takdy freeverzi
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
DRACUL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DRACUL »

Rudi píše:
presne tak. ked ho vypnem tak ide net aj na dalsich PC. kerio blokuje nejakym sposobom zdielanie internetu a ja som tu polozku kde sa to da povolit nenasiel. ak vobec existuje.
Rudi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

DRACUL píše:
Rudi píše: Kerio jsem měl taky, ale když bylo puštěný, tak net normálně šel. akorát nešlo vlízt na můj disk z jinýho počítače...když jsem ho vypnul, tak pak už to šlo!
presne tak. ked ho vypnem tak ide net aj na dalsich PC. kerio blokuje nejakym sposobom zdielanie internetu a ja som tu polozku kde sa to da povolit nenasiel. ak vobec existuje.
tak ho odinstaluj a máš to!
a jak máš to připojení teda? každej komp zvlášť připojenej k netu anebo připoení jednoho přes druhej?
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

Rudi píše:
DRACUL píše: presne tak. ked ho vypnem tak ide net aj na dalsich PC. kerio blokuje nejakym sposobom zdielanie internetu a ja som tu polozku kde sa to da povolit nenasiel. ak vobec existuje.
a jak máš to připojení teda? každej komp zvlášť připojenej k netu anebo připoení jednoho přes druhej?
jezisi, to je rada!? To jsi mohl napsat tak nepouzivej PC :D

V keriu se to tedy nastavuje v Sitova bezpecnost - (zalozka) Pokrocile - (povolit) Rezim internetove brany

No a potom to taky musis mit v Duveryhodne

btw: jde v keriu i povolit to sdileni ;-)
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
pavduf
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavduf »

Rudi píše:
DRACUL píše: presne tak. ked ho vypnem tak ide net aj na dalsich PC. kerio blokuje nejakym sposobom zdielanie internetu a ja som tu polozku kde sa to da povolit nenasiel. ak vobec existuje.
Jak to má zapojené, píše hned v 1.dotazu.
Vždyť jsem ti psal tady, jak to je... :wink:
pavduf píše: U Keria je režim internetové brány jen v placené verzi nebo ve zkušební verzi jen po dobu 30 dnů.
Toshiba Satellite
DRACUL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DRACUL »

dik dufam ze to rozbeham. dnes uz na to nemam cas. zajtra dam vediet.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“