PROBLÉM s ABIT NF7
Moderátor: Eddward
- FERRO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
PROBLÉM s ABIT NF7
mam desku ABIT NF7 s procesorem Barton2500+ a skoušel jsem to taktovat nejdřív na 2800+ to bylo v pohodě a potom na 3200+ to to jen napsalo něco červeně a od tý doby se to nezaplo. ani to nezapne monitor. Zkoušel jsem jiný procesor ale nic. Toho bartona jsem skoušel v jiný desce tam šel vyskoušel jsem i grafárnu, zdroj paměti furt mrtvý ale deska jinak se chová normálně nepomohlo vyresetovat bios ani vyndat baterku 
PC: CPU Intel i9 9900k, MB MSI Z390 Tomahawk, RAM Crucial
Ballistix Red 32GB , GPU GeForce GTX 1070, HDD Samsung 970 EVO PLUS, zdroj SEASONIC 850W
NTB: Asus K73S CPU
Tel: Samsung Galaxy S10+
Ballistix Red 32GB , GPU GeForce GTX 1070, HDD Samsung 970 EVO PLUS, zdroj SEASONIC 850W
NTB: Asus K73S CPU
Tel: Samsung Galaxy S10+
- Roboque
- Začátečník

Hm to je zajimavy, me se taky jednou stalo neco podobneho, nicmene predpokladam ze jsi resetoval cmosku pri vytazeny zastrcce napeti. Jednou sem taky nemoch nahodit komp vyndal sem baterku resetoval ale furt nic vtip byl nakonec v tom ze rozpolozeni pameti uz nejak nesedlo desce prehodil sem pameti do jineho poradi a slotu pote bylo vse ok.
C2D E6600@3,4ghz, Asus P5Q PRO, MSI 4850 512Mb, 2x2048 DDR2 1066mhz Corsair Dominator,Lexa blackline, Scythe Mine,system - 2x250Gb Samsung F1 RAID0, data- SAMSUNG SP2004C (186 GB), WDC WD3000JS-55PDB0 (279 GB), Logitech G5, LG 1900R, Enermax Liberty 500w
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- zombux
- Odborník PCT

- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: PROBLÉM s ABIT NF7
cervene by to melo psat pouze upozorneni neco ve stylu TED NEVYPINAT MENIM NASTAVENI BIOSU...tedy je mozne ze to zmrsilo bios, a bylo by dobre sehnat nekoho kdo ma stejnou desku a pouzit jeho bios...FERRO píše:mam desku ABIT NF7 s procesorem Barton2500+ a skoušel jsem to taktovat nejdřív na 2800+ to bylo v pohodě a potom na 3200+ to to jen napsalo něco červeně a od tý doby se to nezaplo. ani to nezapne monitor. Zkoušel jsem jiný procesor ale nic. Toho bartona jsem skoušel v jiný desce tam šel vyskoušel jsem i grafárnu, zdroj paměti furt mrtvý ale deska jinak se chová normálně nepomohlo vyresetovat bios ani vyndat baterku
presunuto z AMDprocesory....
And ye shall know the truth and the truth shall make you free
- zombux
- Odborník PCT

- FERRO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- FERRO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- FERRO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

- zombux
- Odborník PCT

No jasně, a jsme doma. Zkus si půjčit zdroj kterej to má, a jestli to pojede, kup novej a budeš mít vystaránoFERRO píše:taky by mně zajímalo jesli je důlezitý napájeni jak vede kousek od CPU (většinou) jsou to dva žluté a dva černé dráty (jediý takový konektor)nemam to totiž na zdrojije kdyžtak nějaká redukce
ignorelist: kremrole a dezoláti
- FERRO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- Shit
- Odborník PCT

- roxik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
je to pridavne napejeni +12v, potrebujou to p4 desky k choduFERRO píše:taky by mně zajímalo jesli je důlezitý napájeni jak vede kousek od CPU (většinou) jsou to dva žluté a dva černé dráty (jediý takový konektor)nemam to totiž na zdrojije kdyžtak nějaká redukce
u nforce2 je treba zkusit - pokud mas zdroj s tim konektorem, tak ho zapoj
me treba abit jede i bez zapojeni prid.napajeni.... mel jsem doma albatron s nforce2 a ten konektor nemel
oldskool pc - xbox - xbox360
- wizyy
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele: