Rychlost EurotelDataNonstop - že by nám pustili nový server?

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Io
Začátečník
Začátečník

Rychlost EurotelDataNonstop - že by nám pustili nový server?

Příspěvek od Io »

Zdravím všechny uživatele (nadšené, i, ano, zklamané) EDN. Tak jsem si jednou večer šel zastahovat a co se nestane:

Zlomil jsem rekord své přenosové rychlosti!

Průměrná přenosová (download) rychlost z Gamezone se vyšplhala na neuvěřitelných

7.7 KB/s !

Včera, předevčírem a posledních 14 dnů to jelo maximálně okolo 5KB/s, samozřejmě, že to na začátku vyskočilo nahoru, ale pak to zase dolů sjelo. :sad:
No co to? Že by nám Eurotel pustil nějaké lepší a novější servery? Používám GSM modem MC35i Terminal. Abych pravdu řekl, čuměl jsem na to jak péro z gauče.
Vy, broad-band useři! Nechte si své posměšky a úšklebky. My jsme rádi, že tu máme aspoň ten Eurotel, když bydlíme v malém městečku téměř na okraji civilizované společnosti.. Zajímavostí může být, že připojení ukazovalo rychlost 57.6KB/s, ale firewall Kerio (nejnovější verze) něco kolem 18KB/s. Čert aby se v tom vyznal, že?
Blýská se nám na lepší zítřky?
A jak jste na tom Vy?
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Rychlost EurotelDataNonstop - že by nám pustili nový ser

Příspěvek od Shit »

Io píše:Zdravím všechny uživatele (nadšené, i, ano, zklamané) EDN. Tak jsem si jednou večer šel zastahovat a co se nestane:

Zlomil jsem rekord své přenosové rychlosti!

Průměrná přenosová (download) rychlost z Gamezone se vyšplhala na neuvěřitelných

7.7 KB/s !

Včera, předevčírem a posledních 14 dnů to jelo maximálně okolo 5KB/s, samozřejmě, že to na začátku vyskočilo nahoru, ale pak to zase dolů sjelo. :sad:
No co to? Že by nám Eurotel pustil nějaké lepší a novější servery? Používám GSM modem MC35i Terminal. Abych pravdu řekl, čuměl jsem na to jak péro z gauče.
Vy, broad-band useři! Nechte si své posměšky a úšklebky. My jsme rádi, že tu máme aspoň ten Eurotel, když bydlíme v malém městečku téměř na okraji civilizované společnosti.. Zajímavostí může být, že připojení ukazovalo rychlost 57.6KB/s, ale firewall Kerio (nejnovější verze) něco kolem 18KB/s. Čert aby se v tom vyznal, že?
Blýská se nám na lepší zítřky?
A jak jste na tom Vy?
Kolik to bylo mega? Máš pravdu, i ve velkém městě má ETDN svůj půvab za paušální připojení- :) taky mám modem dočervena rozpálenej :) Zatím sem dnes stahoval jenom Aidu (ve 20hod) a rychlost cca 5,2 :(
8) Že by už byla komprese dat?! 8)
Io
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Io »

Mno, byl to druhý 150MB soubor za den.. Používal jsem Download Accelerator ve verzi tuším asi 5.

Aidu32 jsem taky včera stahoval :: :D

A s tou kompresí dat, no, nevím. To by nám Eurotel snad neudělal :)
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Io píše:Mno, byl to druhý 150MB soubor za den.. Používal jsem Download Accelerator ve verzi tuším asi 5.

Aidu32 jsem taky včera stahoval :: :D

A s tou kompresí dat, no, nevím. To by nám Eurotel snad neudělal :)
Používám Flashget nebo Getright -jak kdy- a stále 5,0-5,2. :( Ale za paušál to jde :D :D
Io
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Io »

Jj. Když to porovnám s modemem, kdy jsem měl měsíční limit dvě stovky (to je asi dvanáct hodin) + 780 impulsů za předraženej tarif, tak mi to přijde jako ráj na zemi. Ono je přeci super zapnout počítač a rovnou i internet :) Bez ohledu na čas i data.

Jinak u mě se samozřejmě přenos dat taky nezastaví => snad jen, když prohlížím stránky, tak zapauzuju download :)

A jinak včerejší rekord jsem dnes nepokořil, rychlost stahování je jako u tebe, taky mezi 5.0 - 5.3 KB/s.. Šmejdi jedni, aspoň tu kompresi kdyby měli :twisted:
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Zdravím pánové,

souhlasím je to pomalé...s těmi vašimi 5kb/s stahování se nemůžu měřit. Mě to přes DAP 5 jede tak kolem 3kb/s :o . Mám Siemens S40.

Ale podle neoficiální zprávy od mého kámoše co dělá v ET by se měl Eurotel do léta vytasit s nějakým novým a prý daleko rychlejším připojením...No uvidíme, každopádně teď otřes, ale zas furt lepší než drátem do oka :)
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
Sleyo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sleyo »

Zalezi kolko TimeSlotov podporuje tvoj mobil a kolko BTSsiek je okolo teba - ak si dakde na vidieku mas mensiu speed ako na sidlisku v meste - menej kanalov sa ti vytvori....

Flashget je spica
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“