Acer 2350
Moderátor: Don
- spider-x
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Acer 2350
Dostal jsem notebook Acer2350.V manualu je napsane,ze bluetoth je volitelny doplnek.Spousti se tlacitkem zboku pocitace.Tlacitko i kontrolku mam a kdyz to zapnu tak mi to napise"wireles communicetion switch on"ale nezobrazi se zadny novy pripojeni k siti.Jediny ktery se mi ukazuje je sitovka.
- pajkus
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
to, ze tam mas tlacitko i kontrolku neznamena, ze notebook je blutooth vybaven (je levnejsi tam tyto prvky nechat, nez je davat pryc...)
obavam se, ze Tvuj notebook bluetooth nema...mrkni na specifikace, ktere jsi spolu s notebookem dostal (popr. to muze byt napsano na krabici - prelepce)
obavam se, ze Tvuj notebook bluetooth nema...mrkni na specifikace, ktere jsi spolu s notebookem dostal (popr. to muze byt napsano na krabici - prelepce)
3570K@4,3 - 1,185V,Gelid Tranquillo, Asus p8z77 lx,16GB RAM, GTX660, Seagate 1TB, WD6400AAKS,WD5000AAKS, DVD-RW LG, Seasonic SS-500ET, Dell2408 + BenQ2220HD, J9940
- spider-x
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Praveze je krabice a vsechno okolo delany delany pro dva odlisny modely.Vsechno je volitelny.pajkus píše:to, ze tam mas tlacitko i kontrolku neznamena, ze notebook je blutooth vybaven (je levnejsi tam tyto prvky nechat, nez je davat pryc...)