nebo noname 512 DDR 333MHz.
Momentálně se bohužel na víc nezmůžu

Díky za radu...
Do jaké mašiny? Bude Ti DDR 400 k něčemu?, jestli jo, tak ji ber. Jinak si dej 512MB.Spike píše:Resim dilema jestli si mam koupit znackovou 256 DDR 400MHz
Momentálně se bohužel na víc nezmůžu![]()
Díky za radu...
Příští týden mi dojde A7V600ka a AthlonXP 2100 na přetaktování..pavel.minarik píše:Do jaké mašiny? Bude Ti DDR 400 k něčemu?, jestli jo, tak ji ber. Jinak si dej 512MB.Spike píše:Resim dilema jestli si mam koupit znackovou 256 DDR 400MHz
Díky za radu...
A co vzit noname DDR400 ? Vzdyt to je za stejny prachy jako ta 333.Spike píše:Resim dilema jestli si mam koupit znackovou 256 DDR 400MHz
Díky za radu...
No, ono je to skoro stejny, ale prave to "skoro" mi dela mensi problemyJiri Drak píše:A co vzit noname DDR400 ? Vzdyt to je za stejny prachy jako ta 333.Spike píše:Resim dilema jestli si mam koupit znackovou 256 DDR 400MHz
Díky za radu...
rozdíl mezi DDR400 a DDR333 je dnes tak 100KčSpike píše:No, ono je to skoro stejny, ale prave to "skoro" mi dela mensi problemyJiri Drak píše: A co vzit noname DDR400 ? Vzdyt to je za stejny prachy jako ta 333.
Vsichni totiz ze me tahaj prachy na vsechny strany a ja jsem rad, ze si urvu aspon neco
Kup A-data 512 MB 400 MHz, budes spokojenej...nekde je tu thread na tem a kde je vsude prodavaji, ten cenovy rozdil je fakt minimalni, neblbni... .Orbithek píše:rozdíl mezi DDR400 a DDR333 je dnes tak 100KčSpike píše: No, ono je to skoro stejny, ale prave to "skoro" mi dela mensi problemy
Vsichni totiz ze me tahaj prachy na vsechny strany a ja jsem rad, ze si urvu aspon neco
Jestli chceš dělat do 3D grafiky, tak 512 MB RAM je dneska minimum. O paření her platí to samé.Spike píše:Hlavně 3D grafiku, zatím jen v menším. No a samozřejmě pařit![]()
Přemýšlel jsem ještě jakou nejvhodnější grafikou to doplnit. Nejsem si jistej, jak se základovka bude snášet s Radeonama, takže bych šel asi do GeForcky. Teď ještě vymyslet jakou
Tak koukám, že jsis moc poradit nenechal. To budeš mít 256 MB Ram dohromady nebo přikupuješ?Spike píše:Díky všem za radu. Ještě počkám do příštího týdne a pak si nejspíš koupím 400MHz 256ky.
Každopádně díky všem za rady
Spike...
Ale nechalButch píše:Tak koukám, že jsis moc poradit nenechal. To budeš mít 256 MB Ram dohromady nebo přikupuješ?Spike píše:Díky všem za radu. Ještě počkám do příštího týdne a pak si nejspíš koupím 400MHz 256ky.
Každopádně díky všem za rady
Spike...
Jestli budeš mít jen 256 MB Ram, tak to tě teda lituju.
Pořádně si nezapaříš žádnou novou hru a na 3D grafiku zapomeň.
Spike píše: Akorát si musím počkat až budou prachy a pak přidám další..