Tuhle vypalovačku mam asi půl roku a vždy četla v poho ale po půl roce přestala načítat DVD zkoušel jsem ji reklamovat ale když jí tam zapojil tak mu tam běhela na kámošovim kompu taky běhala, ale u mě nic i když jsem reinstaloval Windows tak nic. stahoval jsem i novej FirmWare nic. myslel jsem že to je deskou, ale kpoval jsem novou desku ASUS A7N8X-E deluxe když jsem všechno nainstaloval tak to stejně nejde. nevíte někdo co by s tim mohlo bejt dik.
Nemohlo by to bejt treba tim ze doma pouzivas jeden typ(znacka,druh +-..) discu a kamos a v kramu tam strcili jinej typ a s tim to slo.Taky by to mohlo bejt kabelem na MotherBoard. Vsechno je jenom teorie a mezi compama a nebem je neco fakt moc zvlastniho.
Už vim čim to je. Pujcčil jsem si od kámoše zdroj a sním jsem to zkusil. V pohodě to funguje, takže si musim koupit novej zdroj. Přijde mi divný že to vždycky s tím zdrojem co mám fungovalo a najednou nic.
Bathory píše:To se mi nezdá. To spíš budou kablíky nebo konektory.
Urcite, proste spatny napajeni- stavalo se mi neco podobnyho u staryho kompu (PI 166) na kterym obcas vypadavala CD-ROMka a nic nenacetla, pomohla vymena napajeciho kabelu.